antalyada burun estetiği???imdaaat

ecitahhhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
17
0
36
Antalya
dr hadi nural,,dr seçkin okşar,,dr ömer refik özerdem,,dr ömer özkan,,dr koray coşkun fırat,,dr erkan dodanlı gbi doktorlar buldum ama hiçbiri hakkında detaylı bilgim yok.bu doktorlardan ameliyat olan ve durumnun memnunluğu hakkında bilgi verebilrse gercekten cok mutlu olucm cnkü okulm acılmadan sağlıklı ve güzel, doğal bi buruna kavşmak istiyorum...yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Merhaba canımöncelikle bende çok uzun süredir doktor araştırıyorum ben de Antalyalıyım bu arada ve orada olcağım ameliyatımı büyük bir ihtimalle ben antalyada gökhan uğur ve ömer refik özerdemin kardeşi ile görüştüm ikiside aynı yerde çalışıyormuş o da estetik cerrah ama hem fiyat hem de anlattıkları ve bana özellikle gökhan beyin yaptığı burun tasarımı hiç hoşuma gitmedi şimdi antalyaya dönünce koray coşkun fıratla görüşeceğim açıkçası ömer özkan ile görüşmeyi de çok istiyorum ama muayene üzretleri çok fazla üniversitede çalıştıkları için ben de tercihimi Korak beyden yana kullanacağım eğer o da aklıma yatmazsa ne yaparım bilmiyorum ben de bu yakınlarda ameliyat olmayı çok istiyorum ama hayırlısı bakalım sen de bilgi edinirsen sevinirim bu arada seçkin beyin yurt dışı menşeyli bir sitesi var oradan yaptığı burunları gördüm çok yapaydılar o yüzden onuda elemiştim kafamda.....:)

merhaba tatlım aslında çok zor bi durumdayız mesela dr hadi nuralın muaneyesine gittim geçenlerde ikna kabiliyeti çok sağlam ve yaptığı burunları gösterdi bana bilgisayardan onada onay verdim,,daha sonra allah cok büyük ya benim fotografımı çekmek için başka bir odaya aldı ve orada bir sağlık personeli ve burnu şaka gibi iğrenç yapılmış okadar belliki estetik olduğu işte ben onu istemiorum doğal olsun istiyorum,,ımmm bu yazdığım doktorlardan en yakını bu tıp fakültesinde çalışan ömer ve koray bey gibi geldi bana sonucta bu adamlar devlette calşıolar ama işte ücret cok olmamasi gereio :S:S

geçen sene ............. ameliyat oldum ve malesef sonuçtan dolayı psikolojim altüst oldu. 1 yıl aradan sonra başka bi doktora revizyon oldum ve şükürler olsun şu an çok mutluyum.. acele etmeden iyice araştırın arkadaşlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
peki ya ömer özkan hakkında bir bilginiz var mı? perşmbe günü tıp fakültsnde amelyt olcm:(ozamna kadar olumlu olmsuz düşüncelerinizi söylersenz cok cok sewinirm

peki ya ömer özkan hakkında bir bilginiz var mı? perşmbe günü tıp fakültsnde amelyt olcm:(ozamna kadar olumlu olmsuz düşüncelerinizi söylersenz cok cok sewinirm

antalyadaki diğer doktorlar hakkında hiç bir bilgim yok, ben hiç doktor araştırması yapmadan olmuştum ilk ameliyatımı, umarım dilediğin gibi olur sonuç, şimdiden geçmiş olsun. ben de 2. ameliyatımı malatya tıp fakültesinde oldum ve şükürler olsun tam istediğim gibi bi burnum var artık, darısı başına..

canım ameliyatını oldun mu? ameliyatın nasıl geçti? haberlerini ve fotolarını bekliyoruz çünkü bende sanırım ömer beye ameliyat olucam:1shok:

Canım evet ameliyat olsun mu bu arada olduysan kime olduğunu da paylaşırsan çok seviniriz...:)

umarım ameliyatın başarılı geçmiştir ve istediğin burna kavuşmuşsundur :) bende antalya da yaşıyorum ömer beyi önerir misin bir de ücretle bilgi verebilir misin ? teşekkürler.

Bayanlar Ömer Refik Özerdem ve Gökhan Özerdem'e burun ameliyatı oldum. Aynı şekilde kuzenim de oldu. Hatta bir arkadaşım da onlara meme ameliyatı oldu. Hepimiz çok memnunuz. Doktorlar hakkında memnun olmamak sanırım ameliyat olan kişinin beklentilerine ve ruh haline de bağlı. Bazı arkadaşların ne istediğini bile anlamadım doğrusu. Bir tanıdığım da Üniversite de olmuş, o da çok mutlu. Herkesin mutlu olamamazı çok doğal zaten. Bu arada doktorlar genelde örnek resim gösteriyorlar. Gökhan Beyin bana dediği gibi herkesin doku, kemik ve kıkırdak yapısı değişiyor. Sonuçta değişiyor böylece tabi. Bence herkes çok araştırmalı güvendiğine yaptırmalı. Buzdolabı almıyoruz, garantisi yok ameliyat sonucunun.

bir arkadaşım özerdem kardeşlere oldu..sadece ucu var burnum ,sırtı falan yok denecek kadar bişey.. allahtan kız minyon tipli de çok kötü durmuyor..belki de doktor bunu düşünürek öyle yaptı burnu..bilemem.. ama memnun bizim kız

koray bey ve ömer bey çok iyi diyorlar (üniv. ama gene de fiyatı yüksek gelmişti bana)
ama hiç memnuniyetsiz biriyle karşılaşmadım

Ben de Özerdem kardeşlere meme büyütme ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. Hem güzel bir sonuç hem de ilgili olmalarından dolayı şu anda mutluyum. Şimdi bir arkadaşımı burun için onlara götürecem. Nerdeyse onlarla arkadaş gbi oldum. tabi diğer doktorların da çok iyi olduklarını biliyorum, özellikle üniversite hastanesi doktorlarını duymuştum. Gerçi Ömer Özerdem de bir doçent hem de amerikada hocalık yapmış biri. zaten en başta da buna güvenmiştim.kaydirigubbakcemile3

arkadaşım için bugün doçent dr ömer özerdem ve op dr gökhan özerdem'in yanına gittik. ben daha önce meme büyütme ameliyatı olmuştum. ömer bey de gökhan bey de çok kibar insanlar ve hastalarını sahipleniyorlar bence. bir arkadaş beğenmemiş burnunu, herkesin beklentisi çok önemli tabi. bugün arkadaşıma gökhan özerdem çok önemli birşey dedi. 'beklentilerini gerçekçi tutarsan hayal kırıklığına uğramazsın' gerçekten de haklı. ayrıca denildiğinin aksine burun taslağı bilgisayarda oluşturmuyorlarmış artık. hastalar yanlış beklenti içine giriyorlarmış, bırakmışlar. bekleme salonunda bir sürü yabancı hasta vardı. çok uzaklardan birşey biliyorlar ki geliyorlar. herkesin burun yapısı farklı dedi gökhan bey. şu ana kadar beğenmeyenleri olmuş tabi ama komplikasyon yaşamamışlar. bu arada haberiniz olsun revizyon gerekli ise hiç çekinmiyorlar. arkadaşım çok mutlu şimdiden yakında oluyor. sonucu söylerim size.:1rolleyes:

Son düzenleme:
Omer refik ozerdeme e bende burun ameliyati oldum 2 sene once. Estetigin yaninda nefes problemimde cozulecekti sozde. Gorunus konusunda iyi bi sonuc cikardigini soyleyemiyecegim ama o bi tarafa gercekten nefes alma konusunda burnum cok kotu oldu. ben memnun kalmadim acikcasi.

bende ömer özerdem ve kardeşi gökhan özerdeme ameliyat oldum hem burun hem de silikon. çok memnunum onlardan ve sonuçtan. çok doktor gezmiştim hatta burda yazılanlara da çok dikkat ettim ama hangisi doğru hangisi yanlış anlayamadım, gidip görüşmek lazım sanırım direk doktorlarla. ömer bey ile görüşmeyi beklerken benle beraber dolu yabancı hastada vardı ve hepsi sonuçlarınadan ve ameliyatlarından çok memnundular. görünüşü çok güzel oldu burnumun kendime öz güvenim geldi diyebilirim.

arkadaslar ben yeni üyeyim ben dr hadi nurala burun estetgi olmak istıyorum acaba yaptıran yada dr iyimidir nasıldır bilen varmı cok önemlı mesajlarınızı beklıyorum simdiden tesekkur ederim..

geçen sene ................ e ameliyat oldum ve malesef sonuçtan dolayı psikolojim altüst oldu. 1 yıl aradan sonra başka bi doktora revizyon oldum ve şükürler olsun şu an çok mutluyum.. acele etmeden iyice araştırın arkadaşlar..

bende ameliyat olalı 1 ayı geçti burnum hala o kadar şişki her gören üzülmiyim diye geçer diyor 1 haftslıkkende 1 aylıkken de bir değişim olmadı , bahsettiğin doktorlardan bende memnun kalmadım , bence onlar yaancılara yaptıkları için parayla doğru orantılı ilgi gösteriyorlar,değil kendilerine cepten asistanlarına bile ulaşmak çok zordu hala bekliyorum inşallah düzelir bu burnum çok mutsuzumm çoook...:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim kayınvalidem ameliyathane hemşiresi.Dr mehmet ali bozkurtla çalışıyor yıllardıır.
tavsiye ederim..bende doğum yaptım onun elinen bi geçicem inş:)))

Back
X