antalyada burun estetiği???imdaaat

ne güzel heveslenmiştim bu sene olcaktım bir yanım git bida ragıp özdemirle görüş diyor bir yanım dr tanınmıyor foto bile görmedin konuşmasına bakıp nasıl güvendin daha kötü olursa diyor bir yanımda para biriktir muhammet beye git kesin çözüm diyor üçe bölündüm resmen acaba muhammet bey antalyaya geliyormudur ki

Son düzenleme:
Bayanlar Ömer Refik Özerdem ve Gökhan Özerdem'e burun ameliyatı oldum. Aynı şekilde kuzenim de oldu. Hatta bir arkadaşım da onlara meme ameliyatı oldu. Hepimiz çok memnunuz. Doktorlar hakkında memnun olmamak sanırım ameliyat olan kişinin beklentilerine ve ruh haline de bağlı. Bazı arkadaşların ne istediğini bile anlamadım doğrusu. Bir tanıdığım da Üniversite de olmuş, o da çok mutlu. Herkesin mutlu olamamazı çok doğal zaten. Bu arada doktorlar genelde örnek resim gösteriyorlar. Gökhan Beyin bana dediği gibi herkesin doku, kemik ve kıkırdak yapısı değişiyor. Sonuçta değişiyor böylece tabi. Bence herkes çok araştırmalı güvendiğine yaptırmalı. Buzdolabı almıyoruz, garantisi yok ameliyat sonucunun.

canım burun ameliyatını ne kadara oldu bende antalyada kalıyorum bu yakınımda yaprırmak cok işime gelir , yoksa agustosda istanbul boğaziçine gidecegim iki bin dedi sekreteri fiyat aldım , fiyatı dasöylersen istersen özelden yaz burda olurum

Ben de Antalyadayım ve burun estetiği istiyorum neden fazla doktor ismi bulamadım ya ,cidden çok az kişi burun estetiği oluyor galiba bu şehirde :) Ama yaz geldi yazın burun estetiği sıkıntılı geçer değil mi sonbaharı mı bekleyelim.Birde olan arkadaşlar fiyatları konusunda yardımcı olsa süper olur :)

Mustafa Deniz Yılmaz a yedi ay önce ameliyat olmuştum.Buraya da yazmıştım bunu. Sonuç benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Dış görünüş çok iyi. En önemlisi de çok rahat nefes alabiliyorum. Benden sonra bildiğim en az üç kişi de ameliyat oldu ve onlar da son derece memnunlar. Mümkün olabilen ne ise burnunuzla yapılabilecek, dr bey yapıyor.

Mustafa Deniz Yılmaz a yedi ay önce ameliyat olmuştum.Buraya da yazmıştım bunu. Sonuç benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Dış görünüş çok iyi. En önemlisi de çok rahat nefes alabiliyorum. Benden sonra bildiğim en az üç kişi de ameliyat oldu ve onlar da son derece memnunlar. Mümkün olabilen ne ise burnunuzla yapılabilecek, dr bey yapıyor.

herkese merhaba, bende çok kararsızım gerçekten. hep hadi bey diyorum ama yinede korkuyorum. nustafa bey ne kadara yaptı ameliyatınızı. ne zaman olmuştunuz. birde resim görebilirmiyim. lütfennnnnn yardım

merhaba resminiz var mı acaba

Merhabalar şu anda mme estetik ameliyatım ile burun ameliyatı olalı 9. ay içerisindeyim. Burnum oturdu memem daha doğal sanırım ameliyat sonrası biraz sabır güzel geliyor insana. gökhan özerdem ve abisi çok iyilerdi ve geçen gün tekrar kontrole gittiğimde yakın davrandılar..ameliyat sonrası hatırlanmak aynı düzeyde karşılanmak da çok güzeldi soranlar oldu diye yazdım ancak burun ve meme de ben gökhan özerdem ve abisi derim gönül rahatlığı ile...Bence bir burnu eğer estetik de istiyorsanız aynı zamanda mutlaka plastik estetik cerrahına gitmeniz gerekiyor bir de yanında benim gibi meme de istiyorsanız

Kızlar merhaba
Bende ameliyat olacagım burnumdan ama benımkısı tamamen saglık ıcın nefes alamıyorum etler cok buyumus ve kemık egrı. Medıcalde profesor harun bey e gıttım. Yapmısken dısınıda duzeltelım dedı ama adam bana hıc guven vermedı. Sonra herkes hadi nural ı ovdu ona gıttım. Adam com rahat bana bı burun cızdı cok begendım. Oda kesınlıkle ıc dıs yapalım dıyor cok kararsızım. Tamam burnum cok duzgun degıl ama mutsuz da degılım yani. Ameliyat sonrasında korkuyorum ya sonrasında daha kotu bır sekıl alırsa dıye. Bırde omer ozkanı cok soran olmuş. Sıddetle tavsıye etmıyorum arkadasımın burnunun ucunu resmen yamulttu deliklerini duzeltecek dıye. Sımdı aklımda bı hadı bey bıde gokhan beyı ovuyorlar. Napıcam bılemedım. Sızde estetık olayına gırmelımıyım :(((

Mrb arkadaşlar ben Koray çoşkunfırata 2017 20 Nisa'n meme dikleştirme ameliyatı oldum öyle memnun kaldımki anlatamam bu ikinci ameliyatımdı o yaptı bin pişman oldum hem param hem sağlığım gitti aynı anda hem burun hem göğüs ameliyat ı birden olmuştum.. göğsü koray bey düzeltti Allah ondan bin kere razı olsun sıra burunda inş sağlığınızı riske atmayın adam akıllı işinin ehli Koray beyin kapsını çalın hoşcakalın

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X