Antalya'da burun estetiği olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi When
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

When

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
1
0
1
34
Antalyada rinoplasti olmak istiyorum henüz araştırıyorum plastik cerrahisi dr Ömer Özkan'ın yapmış olduğu herhangi bir burun fotoğrafı ya da yakın zamanda ömer özkana burun estetiği olmuş hiçkimsenin yorumuna ulaşamadım.muayene ücreti 750 tl kesin karar veremediğim için gidip muayene de olamıyorum.dr ömer özkana burun ameliyatı olan varsa lütfen yazabilir mi:)ya da Antalya'da önerebileceğiniz rinoplasti alanında memnun kaldığınız dr varsa çok sevinirim:))

Arkadaşımın ameliyatını ömer özkan yapmıştı. Memnun kalmadı. Gerçekten de estetik açıdan da sorunluydu, çok yapaydı, çok kalkıktı ve eğrilik duruyordu biraz. Revizyon ameliyatı olmak zorunda kaldı, istanbulda bir doktora yaptırdı ameliyatını, adını bilmiyorum ama sorarım, epey düzeldi. Şu an gayet iyi. Yine ömer özkana ameliyatsız burun ucu kaldırma işlemi için giden bir başka arkadaşım memnun kaldı ama onunki sanırım botoks işlemi gibi bir uygulamaydı. Benim bildiğim bu iki örnek var.

Şu an bende araştırıyorum, daha önce antalyada ameliyat olanlar yorum yazarsa sevinirim :)

burun ameliyatımı çok güvenerek ve oldukça yüksek bir fiyata Ömer özkana olmuştum burnumun ucu ilk yaptığı günden beri eğri hatta ucunda sivilce gibi kıkırdak bırakmış. Özenmedi umursamadı bile. ses çıkarmadık diyede cahil görmüş olacakki yaptığı hatayı farkettiği halde üzerine dahi düşmedi.Ameliyattan önce nefes sorunum yoktu sonrasında hep nefes alma sorunu yaşadım. Tekrar görüşmek istedim sekreteri “aradan Zaman geçmiş mağduriyetinizi konuşmuyoruz 750 tl muayene ücreti şuan konumuz” diyebildi. Ben hakkımı helal etmiyorum Ömer beye. Gerçekten yazıklar olsun ona.

Arkadaşımın ameliyatını ömer özkan yapmıştı. Memnun kalmadı. Gerçekten de estetik açıdan da sorunluydu, çok yapaydı, çok kalkıktı ve eğrilik duruyordu biraz. Revizyon ameliyatı olmak zorunda kaldı, istanbulda bir doktora yaptırdı ameliyatını, adını bilmiyorum ama sorarım, epey düzeldi. Şu an gayet iyi. Yine ömer özkana ameliyatsız burun ucu kaldırma işlemi için giden bir başka arkadaşım memnun kaldı ama onunki sanırım botoks işlemi gibi bir uygulamaydı. Benim bildiğim bu iki örnek var.
Hiç şaşırmadım şuan bende ömer özkanın yaptığı burun için revizyon olacağım doktor araştırıyorum

Back
X