Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben Mustafa Türkere olmuştum 6 ay geçti çokta memnunum :)Yok mu aranızda Antalya'da estetik olan? Varsa yardımcı olun lütfen
Tabi özel mesaj olarak gönderebilirim . 3 bin le 5bin arasında değişiyorPeki ne kadara oldunuz sorabilir miyim ?bide eger sizde isterseniz oncesi sonrasi fotografinizi atabilir misiniz yuzunuzu gostermeden sadece burnunuzu
Çok teşekkür ederim öneriniz ve iyi dilekleriniz için. sanırım engin Erkal önceden serik devlet hastanesindeymiş sonradan değişmiş .birde ameliyat öncesinde ve sonrasında yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz çok büyük heyecan içindeyim.bu arada bana özelden yada burdan burnunuzun öncesi sonrası fotoğraflarınızı eger sizde isterseniz gönderebilir misiniz?Ben Eylül'de Op. Dr. Engin Erkal'a ameliyat oldum. Sonuçtan da oldukça memnunum. Tavsiye ederim bence bir konuş. Zor bi dönem biliyorum. Dilerim içine sinen bir operasyon geçirirsin.
Canım ameliyat sürecini ve eski yeni halimi paylaştım zaten yeni bir başlıkta " antalya'da burun esetiği ve Engin Erkal" diye bir bak istersen daha dün gece yazdım. :)Çok teşekkür ederim öneriniz ve iyi dilekleriniz için. sanırım engin Erkal önceden serik devlet hastanesindeymiş sonradan değişmiş .birde ameliyat öncesinde ve sonrasında yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz çok büyük heyecan içindeyim.bu arada bana özelden yada burdan burnunuzun öncesi sonrası fotoğraflarınızı eger sizde isterseniz gönderebilir misiniz?
tamam canım bakıyorum hemen, tekrar tesekkürler :)Canım ameliyat sürecini ve eski yeni halimi paylaştım zaten yeni bir başlıkta " antalya'da burun esetiği ve Engin Erkal" diye bir bak istersen daha dün gece yazdım. :)
Rica ederim :)tamam canım bakıyorum hemen, tekrar tesekkürler :)
Rica ederim :)tamam canım bakıyorum hemen, tekrar tesekkürler :)
Yok mu aranızda Antalya'da estetik olan? Varsa yardımcı olun lütfen
Dr hadi Nural derim....çok doğal burunlar yapıyor...resimde yollayabilirim geçen hafta kardeşimin eşi olduAntalyada burun estetiği olmak istiyorum, doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz arkadaşlar ?
çok iyi olur resim yollarsan çünkü ben bi aralar hadi nural düşünüyordum sonra vazgeçirdilerDr hadi Nural derim....çok doğal burunlar yapıyor...resimde yollayabilirim geçen hafta kardeşimin eşi oldu
Özelden telefon numara nızı verin kardeşimin ,eşinin hatta görümceminde yollarımDr hadi Nural derim....çok doğal burunlar yapıyor...resimde yollayabilirim geçen hafta kardeşimin eşi oldu
bu resim yeterli oldu benim için çok teşekkür ederim bi sonraki görüşmem hadi nural olacak yine gideceğim zaman sizle irtibat kurarım en azından sizi referans alıp gittiğimi söylerim o zaman kardeşinizin filanda orda resmi varsa gösterir belki