antalyada burun estetiği

-Sahrud-

Bir anka kuşu
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.715
5.265
Antalyada burun estetiği olmak istiyorum, doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz arkadaşlar ?

Peki ne kadara oldunuz sorabilir miyim ?bide eger sizde isterseniz oncesi sonrasi fotografinizi atabilir misiniz yuzunuzu gostermeden sadece burnunuzu

Ben Eylül'de Op. Dr. Engin Erkal'a ameliyat oldum. Sonuçtan da oldukça memnunum. Tavsiye ederim bence bir konuş. Zor bi dönem biliyorum. Dilerim içine sinen bir operasyon geçirirsin.

Ben Eylül'de Op. Dr. Engin Erkal'a ameliyat oldum. Sonuçtan da oldukça memnunum. Tavsiye ederim bence bir konuş. Zor bi dönem biliyorum. Dilerim içine sinen bir operasyon geçirirsin.
Çok teşekkür ederim öneriniz ve iyi dilekleriniz için. sanırım engin Erkal önceden serik devlet hastanesindeymiş sonradan değişmiş .birde ameliyat öncesinde ve sonrasında yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz çok büyük heyecan içindeyim.bu arada bana özelden yada burdan burnunuzun öncesi sonrası fotoğraflarınızı eger sizde isterseniz gönderebilir misiniz?

Çok teşekkür ederim öneriniz ve iyi dilekleriniz için. sanırım engin Erkal önceden serik devlet hastanesindeymiş sonradan değişmiş .birde ameliyat öncesinde ve sonrasında yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz çok büyük heyecan içindeyim.bu arada bana özelden yada burdan burnunuzun öncesi sonrası fotoğraflarınızı eger sizde isterseniz gönderebilir misiniz?
Canım ameliyat sürecini ve eski yeni halimi paylaştım zaten yeni bir başlıkta " antalya'da burun esetiği ve Engin Erkal" diye bir bak istersen daha dün gece yazdım. :)

image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 268
bende epey cesaret edemedim ameliyata ancak arkadaşımın kızı Dr.hakan demire ameliyat oldu bende onu görünce cesaretlendim hem burun hemde göğüs büyütme oldum her ikiside muhteşem görüşmenizi öneririm fiyatlarıda makul

bende selin hanıma katılıyorum hakkında yapılan tüm olumlu yorumları hakeden ve daha da guzellerine layık muhteşem bir doktor Arkadaşlarımın hikayelerini duydukça kendimi ne kadar usta ellere teslim ettiğimi ve çok şanslı olduğumu görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
X