Antalya'da burun estetiği

Fk64

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
5
0
1
30
Arkadaşlar merhaba. Ben Antalya'da burun estetiği olmayı düşünüyorum. Bana bu konuda doktor önerebilecek iyisiyle, kötüsüyle biraz bilgi verebilecek arkadaşlar varsa bilgilerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim

Doktor görüşmeleri yaptın mı bilmiyorum ama görüşülecek listesine Engin erkal ı ekleyebilirsin.
Yaklaşık 4 ay önce nefes problemi ve şekliyle ilgili ameliyat oldum.
Çok ilgili ve sakin biri. Doğal bir burnum oldu. en azından görüşürsün içine sinen birine yaptır.

Doktor görüşmeleri yaptın mı bilmiyorum ama görüşülecek listesine Engin erkal ı ekleyebilirsin.
Çok ilgili ve sakin biri. Doğal bir burnum oldu. en azından görüşürsün içine sinen birine yaptır.

nothing7 nothing7 hadi bey ile görüştüm. Engin beylede görüşmeyi düşünüyorum. Sen memnun musun ve acaba ne kadara ameliyat oldun canım

nothing7 nothing7 hadi bey ile görüştüm. Engin beylede görüşmeyi düşünüyorum. Sen memnun musun ve acaba ne kadara ameliyat oldun canım

Şuan memnunum çokta evham yapmamaya çalışıyorum henüz 4ay olmak üzere çünkü.
Tetkikler yaklaşık 200 gibi tutmuştu, ameliyata 4000tl ödedim

Çok sevindim senin adına peki engin bey dışında görüştüğün bi doktor oldu mu acaba nothing7 nothing7

Çok sevindim senin adına peki engin bey dışında görüştüğün bi doktor oldu mu acaba nothing7 nothing7

Yok canım sadece onunla görüştüm:) 1 hafta içinde karar verdim belki aceleci davrandım ama çok şükür yani hüsran olmadı

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için. İnşallah benimde istediğim gibi olur artık doktorlarla bir görüşeyim de :) nothing7 nothing7

Benimde arkadaşımın biri Engin Erkal'a olmuştu baya ilgili ve iyiymiş canım ama Hadi beyde çok iyi :)

Back
X