Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. Ben Antalya'da burun estetiği olmayı düşünüyorum. Bana bu konuda doktor önerebilecek iyisiyle, kötüsüyle biraz bilgi verebilecek arkadaşlar varsa bilgilerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim
Doktor görüşmeleri yaptın mı bilmiyorum ama görüşülecek listesine Engin erkal ı ekleyebilirsin.
Yaklaşık 4 ay önce nefes problemi ve şekliyle ilgili ameliyat oldum.
Çok ilgili ve sakin biri. Doğal bir burnum oldu. en azından görüşürsün içine sinen birine yaptır.
Doktor görüşmeleri yaptın mı bilmiyorum ama görüşülecek listesine Engin erkal ı ekleyebilirsin.
Çok ilgili ve sakin biri. Doğal bir burnum oldu. en azından görüşürsün içine sinen birine yaptır.