Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı TakvimiAntalya'da cocuk doktoru tavsiyesi
Merhaba,
2 aylık bebegim var.Daha önce 2 doktora gittim ama memnun kalmadım,doktor arayışındayım.Gittiğiniz,memnun kaldığınız cocuk doktoru tavsyesi istiyorum sizlerden
Mehmet kenan sen vardi cok iyi bir doktor ama ameliyat olmus su an muayene etmiyormus.hastalari cok fazladir ben cok memnundum.cocuklara yaklasimi superdir.yasam hastanesinde halil akman var eski doktorlardan o da iyidir.onun harici benim simdiye kadar cok memnun kaldigim bir doktor olmadi.etiler mahallesinde ozel cocuk sagligi merkezi var oranin doktorlari da iyi deniyor ama gitmedim hic.
Mehmet kenan sen vardi cok iyi bir doktor ama ameliyat olmus su an muayene etmiyormus.hastalari cok fazladir ben cok memnundum.cocuklara yaklasimi superdir.yasam hastanesinde halil akman var eski doktorlardan o da iyidir.onun harici benim simdiye kadar cok memnun kaldigim bir doktor olmadi.etiler mahallesinde ozel cocuk sagligi merkezi var oranin doktorlari da iyi deniyor ama gitmedim hic.
Ozel dusunurseniz bizim memnun oldugumuz doktorumuz var. Murat cetin akalin. Hem muayehanesi tam cocuklarin sevicegi sekilde duzenlenmis hemde yaklasimi cok iyi. Memnun kalacaginizi dusunuyorum