Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi antalyada çocuk dr.u nolur acillll

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

eliff07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
125
1
96
Çanakkale
arkadaşlar bebeğim henüz 50 günlük.iyi bir çocuk dr.una ihtiyacımız var.pamukçuk bebek fıtığımız varken kum döktüğünü öğrendik.öncesinde çok iyi emiyordu yaklaşık 1 haftadır memeyi gördüğü anda ağlamaya başlıyor sağıp verince çok güzel emiyor.memeyi bir kez emip çılgınlar gibi ağlıyor napıcamı bilemez oldum böyle bir tecrübesi olan varsa lütfen paylaşır mısınız

bu arada pamukçuğu varken bile emiyordu inatla.pamukçuğu karbonatla hallettik şimdi artık emmek istemiyor

Son düzenleme:
arkadaşlar bebeğim henüz 50 günlük.iyi bir çocuk dr.una ihtiyacımız var.pamukçuk bebek fıtığımız varken kum döktüğünü öğrendik.öncesinde çok iyi emiyordu yaklaşık 1 haftadır memeyi gördüğü anda ağlamaya başlıyor sağıp verince çok güzel emiyor.memeyi bir kez emip çılgınlar gibi ağlıyor napıcamı bilemez oldum böyle bir tecrübesi olan varsa lütfen paylaşır mısınız

bu arada pamukçuğu varken bile emiyordu inatla.pamukçuğu karbonatla hallettik şimdi artık emmek istemiyor

canım gecmiş olsun ben medıcal park hastanesindeki hayriye dalogluna goturuyorum oglumu cokta memnunum bırde medıcalde ali bey var soyadını unutum onuda ıyı dıyorlar

merhaba . bende kızımı andeva yıldız mehmet kenan şen beye götürüyorum. çok memnunum . kızımla ilgilenerek muayne edior. korkmuyor. daha önce bi kaç dra gittim çok sorumsuzlardı. ama çok memnunum kenan beyden.

mrb canım..allah bağışlasın.benim oğlmda 2.5 aylık oldu:))
önce üzülme anne sütü alıyor nasılsa iyi yanından bak:)
anadolu da ahmet gökalp derim.istediğin soruyu sorabileceğin ve rahat diyalog kurabileceğin bir dr.başka dr larda gördük ama pişman olduk:) umarım emer bebeğin..sağlıkla büyüsün..

Canım Vitale hastanesinde UZM.DR.FERHAT BAYATMAKU var..Çok başarılı bir doktor tavsiye ederim..

öncelikle geçmiş olsun.bende medical park hastanesinde ebru atike temek var ona götürüyorum.gayet rahatlatıcı ve güler yüzlü bi doktor.gereksiz yere insanı huzursuz etmiyo.tam aradıgım doktor.güler yüzlü ve işini bilen biri.

mürüvet kıvran ilaç kullanımına çok dikkat eder son çare olarak verir ilgili
istediğin saat arayabilirsin oğlumun 3. ve son doktoru çok memnunuz
muayenehanesi güllükte

Canım benim kızımda 2 hafta beni istemedi görünce basıyo çığlığıama ben sağıp vermedim ısrarla göğsümü verdim allah şükür aştık şimdi saldırıyo beni görünce

merhaba . bende kızımı andeva yıldız mehmet kenan şen beye götürüyorum. çok memnunum . kızımla ilgilenerek muayne edior. korkmuyor. daha önce bi kaç dra gittim çok sorumsuzlardı. ama çok memnunum kenan beyden.

bizde oğlumuzu 1. ayından itibaren mehmet kenan şen bey'e götürdük gerçekten çok memnun kaldık şimdi oğlumuz 16 aylık her sıkıntısına çare bulmuştu ama şimdi andevadan ayrılmış bunu öğrenince başka doktorlara götürdük ama onun gibi değil nerede çalıştığını bilen varmı? teşekkürler ...

hala arıyor musunuz bılmıyorum ama akdeniz ünv. tıp fakültesindeki doktorların hepsi birbirinden degerli gözünüz kapalı bebegınızı emanet edebılırsınız.mukemmel bı ekıp calısması var orda.gulzer yuz ve sordugunuz sorulara verdıklerı tatmınkar cevaplarla sıze verdıklerı bılgılerle tum endıselerınızı atmanızı saglıyorlar ozellıkle yenıdogan servısı muhtesem ılk basta allah ızın verdıgı ıcın sonrada onların sayesınde bebegım su an saglıklı ve yasıyor allah esırgesın su an kollarımda olmayabılırdı.ılk dogumumdu amelıyathane ekıbı de cok ıyıydı.
hanı derler ya sıddetle tavsıye edıyorum:60::71:

Daha yeni medicalpark taki ali satilmisa gittik. Bu zamana kadar doktorlara verdigimiz paraya hic acimadim. Ama bu sefer parayi çöpe atip geldik. Butun dunya artik bebek anne temasini onemserken tam tersi bi sekilde sacmaladi ve sordugumuz hicbir soruya net bir cevap alamadik. Bilginize..

Back
X