Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Muayene fiyatlarını bilmiyorum çünkü biz tedaviye başladık ve otomatikman randevu parası vermedik. Tedaviye başlanınca randevu parası almıyorlar. ama telefon ile yada face book sayfalarından size bilgi verirler diye düşünüyorum.
esin hanım var bizim aile doktorumuz şiddetle tavsiye ederim.çok başarılı. esin yaman kıldıran tam adı..burhanettin onattta hem güler yüzlü hem başarılı..
esin hanım var bizim aile doktorumuz şiddetle tavsiye ederim.çok başarılı. esin yaman kıldıran tam adı..burhanettin onattta hem güler yüzlü hem başarılı..
merhaba sizin ve bir kişinin daha tavsiyesiyle esin yaman kildiran a gittim. bekledigimden daha güler yüzlü ve ilgiliydi çok korkuyordum sayesinde rahat ve makul fiyata tedavilerimi yaptırdım. ortam da samimiydi. tavsiyeniz için teşekkürler.