Antalyada Doğum Fotoğrafçısı Tavsiyeleriniz.. Yardım Lütfen...

Buffy26

Herşey Çok Güzel Olacak..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
3.852
74
363
Selamlar...

Antalyada yaşıyorum. Antalyada doğum fotofrafçısı arıyorum arkadaşlar yardım lütfen..

Bir kaç fotoğrafçı ıle gorustum ama çok mantıksız yüksek rakamlar istiyorlar.

Daha önce doğumda çalıştığınız makul fotoğrafçılar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Temmuzda Allahın izniyle doğumum. Artık birini bulup hastane ile görüşmem gerekiyor bu konuyu.

Inan yardimci olmak isterdim ama blmiyorum bence bi arkadasin kiz.kardesn flanda cekebilir hem masrafsiz olur diye düşünüyorum
İlginç bi fikir aslinda doğum fotografcisi ;)
Bu arada hangi doktara gidiyorsunuz

Inan yardimci olmak isterdim ama blmiyorum bence bi arkadasin kiz.kardesn flanda cekebilir hem masrafsiz olur diye düşünüyorum
İlginç bi fikir aslinda doğum fotografcisi ;)
Bu arada hangi doktara gidiyorsunuz

canım sağol ilgin bile yeter. :)
doğuma eşim ve ben gidicez yakın vs yok. eşimde o heyecanla çekemez muhtemelen :)) o yüzden duzgun ve uygun fıyatlı bır fografcı arıyorum. lakın sımdıye kadar konuştuklarımız mantık dışı rakamlar soyluyorlar :50:
yaşamda fuat beye gıdıyordum sımdıye kadar. ilk zamanlar ıyıydı ama son zamanlarda (testler bıttıgındenmıdır bılmem :19:) cok ilgisiz davranmaya başladı. daha once bır kere medical parkta burcu hnla gorusmustum aklımda kalmıştı onda açıkçası. simdi buyuk ıhtımalle ona devam edicem.
sen kıme gıdıyorsun? :)

canım sağol ilgin bile yeter. :)
doğuma eşim ve ben gidicez yakın vs yok. eşimde o heyecanla çekemez muhtemelen :)) o yüzden duzgun ve uygun fıyatlı bır fografcı arıyorum. lakın sımdıye kadar konuştuklarımız mantık dışı rakamlar soyluyorlar :50:
yaşamda fuat beye gıdıyordum sımdıye kadar. ilk zamanlar ıyıydı ama son zamanlarda (testler bıttıgındenmıdır bılmem :19:) cok ilgisiz davranmaya başladı. daha once bır kere medical parkta burcu hnla gorusmustum aklımda kalmıştı onda açıkçası. simdi buyuk ıhtımalle ona devam edicem.
sen kıme gıdıyorsun? :)

Umarim bulursun Rabbim gönlüne göre versin :)
Bende ofmde Güray hanima gttim hc ama hiç memnun kalmadim smdi akdeniz sifa Ertuğrul akdasa gidiyorum memnunum bakalm.hayrlisi

Umarim bulursun Rabbim gönlüne göre versin :)
Bende ofmde Güray hanima gttim hc ama hiç memnun kalmadim smdi akdeniz sifa Ertuğrul akdasa gidiyorum memnunum bakalm.hayrlisi

sağol canım. Rabbim seninde gönlüne göre versin :) sağlıkla kucakla kuzucuğunu :)

ben Burcu hanımı daha once duymuştum. benım dr. ısrarla cinsiyet soylemeyınce o zaman gıtmıstım. Ama muayene cok farklı gecmıstı benım dr la geçenlere gore. zamanda yaklaştı bu donemde cok keyıfsız iş dr değiştirmek ama guvenım gıttı benım Dr.a.
artık hayırlısı bakalım. :)

sağol canım. Rabbim seninde gönlüne göre versin :) sağlıkla kucakla kuzucuğunu :)

ben Burcu hanımı daha once duymuştum. benım dr. ısrarla cinsiyet soylemeyınce o zaman gıtmıstım. Ama muayene cok farklı gecmıstı benım dr la geçenlere gore. zamanda yaklaştı bu donemde cok keyıfsız iş dr değiştirmek ama guvenım gıttı benım Dr.a.
artık hayırlısı bakalım. :)

Amin insaallah sende cnm
Hayirlisi ya cinsiyeti tam nezamn ogrniysn benm daha yeni ama merakdan catluycammm :)

ben de hala arastirmalardayim bulabilirsem bilgilendireyim sizi de :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba,

Antalya'da doğum fotoğrafçısı olarak bana öneride bulunabilecek kimse var mı?

Back
X