merhaba arkadaşlar;
bende antalya da yaşıyorum. şu anda 9+4 hamileyim. doktorum medical park ta ertuğrul akdaş. çok tatlı, insanı sıkmayan, sakinleştiren bir bir doktor. bende doktor seçiminde çok zorlandım 4 ayrı doktor gezdim en son ertuğrul bey de karar verdim. ertuğrul beyin aynı zamanda özel muayenehanesi de var. medical park'ın ssk ile anlaşması da var ve çok temiz bir hastane.
dışarda muayene ücretleri 100 tl den aşağı değil. bir de testlere o kadar para istiyorlar. testleri devlet hastanelerinde yaptırmaya kalkıncada sıra bekliyorsun ve gitgel yapmak zorunda kalıyorsun. medical de hem muayenemi oluyorum hemde testleri hızlı ve kolay bir şekilde başka yerleri dolaşmadan yaptırıyorum.
merhaba arkadaşlar;
bende antalya da yaşıyorum. şu anda 9+4 hamileyim. doktorum medical park ta ertuğrul akdaş. çok tatlı, insanı sıkmayan, sakinleştiren bir bir doktor. bende doktor seçiminde çok zorlandım 4 ayrı doktor gezdim en son ertuğrul bey de karar verdim. ertuğrul beyin aynı zamanda özel muayenehanesi de var. medical park'ın ssk ile anlaşması da var ve çok temiz bir hastane.
çok teşekkür ederim.
sana da hayırlı, sağlıklı bir doğum dilerim.
şimdi hangi doktor a devam ediyorsun?
çok teşekkür ederim.
sana da hayırlı, sağlıklı bir doğum dilerim.
şimdi hangi doktor a devam ediyorsun?
Ben çoğu doktoru ve hastaneyi tanıyorum . 2 çocuğum var ve biri henüz 4 aylık.. fiyat durumuna göre başka doktorlar tavsiye edebilirim sana...
burda açıklasam reklam falan olur diye de korkuyom ama...
maddi sıkıntın yoksa hastane olarak en iyi ve en pahalı Anadolu Hast.
Andeva da iyi ancak doktorları değişti yeni doktorları tanımıyorum. ama anestezi uzmanı çok iyi idi ben epidural oldum orada..eski doktorları Jinefem e geçtiler. olabilir ancak jinefem de sanırım doğum olmuyor poliklinik gibi
özel doktora gidip Hastane seçmek mi istersin yoksa Hastanedeki doktora mı gitmek istersin..
Tıp fak. doktorlar da iyi ancak sen normal doğum istiyorsun önceden tek kişilik oda ayarlamazsın sanırım .. tek kişilik oda istersen eğer tabi...
yani senin tercihlerine göre daha bir çok seçenek sunabilirim... maddi durumuna göre de tabi..bir de erken doğum yaparsan tıp ı tavsiye ederim küvöz açısından.. ben 2 doktora gitmiştim o yüzden...
1 ay önce doğum yaptım 9 ay boyunca DR..SEVİNDİK GİZLİ ye tavsiye üzerine gittim çok ama çoook memnun kaldım doğum ve tüm kontroller çok iyi geçti hem moral olarak da herşey çok pozitifti sayesinde kendisinin özel muayenesi var ayrıca hem devlet hastanesinde hemde özel yaşam hastanesinde çalışıyor ben özel yaşam hastanesinde yaptım doğumu ve çok memnun kaldım doktoruma minnet borçluyum size de tavsiye ederim. Allah her konuda yardımcınız olsun
arkadaşlar ben 16 haftalık hamileyim,yaşam medical park ve tıp fakültelerii gezdim şimdiye kadar,ilk bebeğim 33 haftalıktı doğdu,bu da erken olabilir,küvöz tam donanım lazım, o yüzden özel hastaelerden vazgeçtim.fakültede özel hocaya muyane olabilmek için iki saat kadar bekledim bu beni çok yordu,şimdi sigorta (atatürk devlet) yada eski devlet hastanesini(araştırma) düşünüyorum, memurum parasal durumda çok öemli tabii, ben şimdi devlet hastanesi doktorunun özelie her ay gitsem hastanede sezeyan doğum için doktoro ne kadar öderim nilgisiolan varmı, lütfen acil yardım.
devlette ebeler hakkında çok ıyı şeyler söylemıyorlar,o yüzden korkuyorum,özel hastane araştırıyorum ben de..bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?