Antalya'da doğum için hastane ve doktor arıyorum..

ssk ile anlaşmada ne gibi avantajlar var peki?

dışarda muayene ücretleri 100 tl den aşağı değil. bir de testlere o kadar para istiyorlar. testleri devlet hastanelerinde yaptırmaya kalkıncada sıra bekliyorsun ve gitgel yapmak zorunda kalıyorsun. medical de hem muayenemi oluyorum hemde testleri hızlı ve kolay bir şekilde başka yerleri dolaşmadan yaptırıyorum.

ben ücreti açısından sormuştum sanırım anlatamadım. testlere ücret ödemiyormusunuz?

ertugrul bey benim de hamile kalmadan once doktorumdu ama hamilelik
icin baska bir doktora basladim daha sakin olur diye arkadas tavsiyesi ile...
cok iyi ve bilgili bir doktordur.... hayirli dogumlar...

çok teşekkür ederim.
sana da hayırlı, sağlıklı bir doğum dilerim.
şimdi hangi doktor a devam ediyorsun?

çok teşekkür ederim.

selam canım su anda orhan değirmencı var ozel muayenehanesi var
ona devam edıyorum o da ıyı doktor almanya da egıtım görmüş....
sana da hayırlı dogumlar olsuna.s.

çok teşekkür ederim.

ne kadarlık hamılesın canım ben 32. haftaya geldım hayırlısıyla
bu gune kadar hızla gecti ama su an geçmek bilmiyor gunleri
saymaya basladım.....
sana bırsey sormak ıstıyorum ertugrul beyım ultrason cihazı
3 boyutlu mu? CD veriyor mu ?

Selam ugurumbenim ; Mümkünse acaba bana Antalya eğitim ve araştırma hastanesi , Tıp fakültesi ve Atatürk Devlet hastanesinden hangi doktorları önerebilirsin onu öğrenmek istiyorum.Şu anda hamile değilim ama araştırma yapıyorum.Daha önce bir bebek kaybım var ve sezeryan oldum; Anlayacağın hassas olduğum bir konu.Şimdiden çok teşekkürler

1 ay önce doğum yaptım 9 ay boyunca DR..SEVıNDıK GıZLı ye tavsiye üzerine gittim çok ama çoook memnun kaldım doğum ve tüm kontroller çok iyi geçti hem moral olarak da herşey çok pozitifti sayesinde kendisinin özel muayenesi var ayrıca hem devlet hastanesinde hemde özel yaşam hastanesinde çalışıyor ben özel yaşam hastanesinde yaptım doğumu ve çok memnun kaldım doktoruma minnet borçluyum size de tavsiye ederim. Allah her konuda yardımcınız olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar ben 16 haftalık hamileyim,yaşam medical park ve tıp fakültelerii gezdim şimdiye kadar,ilk bebeğim 33 haftalıktı doğdu,bu da erken olabilir,küvöz tam donanım lazım, o yüzden özel hastaelerden vazgeçtim.fakültede özel hocaya muyane olabilmek için iki saat kadar bekledim bu beni çok yordu,şimdi sigorta (atatürk devlet) yada eski devlet hastanesini(araştırma) düşünüyorum, memurum parasal durumda çok öemli tabii, ben şimdi devlet hastanesi doktorunun özelie her ay gitsem hastanede sezeyan doğum için doktoro ne kadar öderim nilgisiolan varmı, lütfen acil yardım.

annemin bır komsusu aynı sekilde yapmış özeline gitmiş ve devlette sezeryan olmuş
dr 600 tl istemiş kocası da 300 tl var demiş ve o kadar ödemiş

çok teşekkür ederim begonvil07 yani bu durun biraz pazarlığa tabii gibi duruyor.

devlette ebeler hakkında çok ıyı şeyler söylemıyorlar,o yüzden korkuyorum,özel hastane araştırıyorum ben de..bilmiyorum

andeva daki mehmet cahit bozyel hakkında pozıtıf yorumu olan varmı??Ben ıbrahim beye gidiyorum başlangıçtan beri.(3 ay olucak)Ama ıbrahım beyı özel hastaneye getırmek fıyatı ıkıye katlar sanırım??Önerınız varmı?Benim için en önemli şey doktorun profesyonel,ve sakin olması.Bir de erkek doktor olmalı.Kadın doktorlarla kötü anılarım var=(
Teşekkürler hepınıze!!

ben atatürk devlet hastanesisinde dogum yaptım dr muhamet öztürktü özel muayene 100tlydi ben bagkurluyum hastaneye dogum için ücret ödemedik hastanede tum tahlıler ve ameliyat ücretsiz

devlette ebeler hakkında çok ıyı şeyler söylemıyorlar,o yüzden korkuyorum,özel hastane araştırıyorum ben de..bilmiyorum

benim 2ay oldu dogumu yapalı 3saat sancı odasında dr gelmesini bekledim tabi sancım yoktuda amelıyat için bekledim ebeler cok iyi cok yardımcı oluyorlar bende korkularım vardı ters davranmaları konusunda ama cok iyi davranıyorlar

iyi günler özel meyda tıp merkezınde bedriye pesen i tayına nınız varmı arkadaslar ben suanlık ona gıdıyom ama doktorumu degıstırmeyı dusunuyom iyi bir jinekolok tavsiye edermısınız ama mumkunse bayan olsun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…