Antalyada dogum yapanlar

muayne ücreti ne kadar peki

Merhaba, Figen Demir'in muayene ücreti ne kadar acaba? Çok yoğun mu, randevu almak zor mu? Normal doğum yaptırıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim

120 mılyon muayene ucretı bıraz tuzlu ama gercekten ısının ehlı normal dogumu herkez yaptırabılır ama sezeryanda olma olasılıgı oldugundan onu tercıh ettım cunku eli cok ıyı gorumcemın amelıyatından sonra bır defa bıle pansuman yapmadan ıyılestı ve sımdı cok ıyı amelıyat yerınınde goruntusu cok temız.
eger ımkanınız varsa gıdın derım

Canım cevabın için teşekkürler. Sen doğum yaptın mı?

kısmet olursa ekımın ılk haftası dogumum canım ınsallah kısmet olsa bende normal ıstıyorum hayırlısı olsun:CüvCüv:

kısmet olursa ekımın ılk haftası dogumum canım ınsallah kısmet olsa bende normal ıstıyorum hayırlısı olsun:CüvCüv:

İnşallah canım. Benim korkum doktorların genelde normal doğumdan kaçıyor olmaları. Gece yarısı falan sancının tutması işlerine gelmiyor. Figen hanım o konuda sana güven veriyor mu? Ona gitmeyi düşünüyorum

kaydirigubbakcemile3
bu konuda konusmadım acıkcası canım konusmak lazım a.s

9 ay boyunca anadolu hastanesindeki erhan beye gittim mükemmel bi doktor ultrasonuda çok güzel normal doğum yapacağım için kendisi devlet hastanesinde yapmamı önerdi araştırma hastanesinde yaptım doğumumu çok temiz ilgili bi hastane tavsiye ederim hayırlı doğumlar arkadaşlar

özsev merhaba ömür taşkının adını duyunca yazmak istedim.ben ilk gebeliğimde preeklampsi yaşadım tansiyonla ilgili.2. gebelik için araştırmaya girdim.ve bu prof. olsun istedim.ama ömür bey i çok rahat gördüm.şimdi yapılacak test vs.birşey yok sen gebe kal öyle gel dedi kafam karışık düşüncelerini paylaşırmısın

Andeva daki şerife şeniz yurtsever i veya Emine Arslan ı veya Eda TUNÇ Şimşek i tanıyan var mı? Hastaneye karar verdim gibi ama hangi doktoru seçeceğime karar veremedim

diğer sayfalardan da okuduklarıma göre Medical park sanem Hanım içime sinmedi. Yaşam hastanesindende şikayetler var. En çok Andeva Yıldız Şerife Şeniz Hanıma tavsiye var. aradım randevu için çok yoğundu zaten. 2 Haziranda gidicem inş. Hastane ücretinide öğrendim. Epidural anesteziyle sezeryan 1100 tl. bebek için işitme testi ve aşı ücretide 40 tl. oda süsü isterseniz 40 tl. bütün odaları tek kişilikmiş. Ama en üst katta 2 odalı daha özel bir oda varmış günlük 130 tl farkla orasını da seçebilirmişiz. Ayrıca medical parkı ve Yaşam Hastanesinide aradım. Bana başka ilden aradığım halde fiyat bilgisi vermediler. Telefondaki görevlilerin konuşması bile hoş değildi. Andeva ilk izlenim olarak beni tatmin etti ama ilk muayenemden sonra size yine yazarım.

Sevgiler

diamond07 mrb doğum ne zaman senin nerde yapmayı planlıyorsun
bende medikalparka gidiyorum seda soylu ya
normal epidural istiyorum ama kararsızım hastane konusunda
önerin varmıdır.

selam kızlar,ben Antalya'da An deva Yıldız Hastanesi'ne gidiyorum.Doktorum Ayhan YILMAZ memnunum doktorumdan eğer illa ki bayan doktor aramıyorsanız Ayhan Bey'i tavsiye ederim.Doğumumu da inşallah aynı hastanede ve aynı doktorla yapmayı planlıyorum.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…