Antalyada doğum yapmak için tavsiye edeceğiniz hastane var mı

SISTERFOX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
9
0
36
Antalya
arkadaşlar mrhb Antalyada doğum yapmak için tavsiye edeceğiniz hastane var mı ve ücretlendirme konusunda da bilgi verir misiniz?
epidural li normal doğum istiyorum buna uygun hastane araştırıyorum

pardon nette şimdi girme fırsatım oldu
özel ve devlet arasında nasıl bir ayrım olur tam anlamıyorum
devleti öneren de var özeli öneren de var
doğuma ebeler girer doktora gerek yok diyen de var
ama epidural normal doğum istiyorum
özele mi gitmek gerek .......

cnm hayırlısıyla sağlıklı bebişini doğurursun inşallah...bende antalyadayım ve yeni hamileyim :))çok doktor tavsiye ettiler yaşamdan tut anadolu ve medicall ..tıp profları vs..Hepsini araştırdım Yaşam hastanesine uğrama derim medicalden ben memnun kalmadım Bana arkadaşımın annesi Yıldız Andevada Gökbay beyi önerdi Ben onun hastasıyım ayrıca hep en az 10 kişi onu bekler başarısından dolayı biraz soğuk olsada doğumlarına bile rast geldim sordum çok memnun kalmış olduklarını öğrendim.. Onun hakkında hiç olumsuz bişi duymadım ssk güvencesi ile muayane 28 TL çokta uygun yani..Araştırma hastanesine gitme derim çünkü sıra bekleme, ayrıca ultrason için tekrar sıra bişi oldumu doktorlara ulaşmak zor oluyormuş yinede sen bilirsin...

cnm sağol medikalparkı bende düşünmek istemiyorum çok söylenti var hijen konusunda
benim evin yanında meditalya hastanesi açılıyor onları bekliyecem artık
çoçuğun sağlıklı bişekil de doğar dilerim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…