Antalya'da doktor ve hastane tavsiyesi

brcozcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
104
83
48
43
Akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde tedavi oldum ve tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Doktorlarım Murat Özekinci ve Şafak Olgan hocalar çok çok iyilerdi ama hamilelik takibi için orası çok uzak kalıyor ve doğuma o doktorlar girmiyor diye Medikal park Timur Uğurlu'ya gitmeye başladım. Kendisi çok ilgili vs.. ama bebekte ve bende sıkıntı olmamasına rağmen geçmişte yaşadığım hpv pozitif nedeni ile sezeryan önerdi. çok araştırdım ama benim durumumumda normal doğum yapan çok. o nedenle zorunlu kalmadıkça sezeryanı desteklemeyen normal doğum yaptırmayı tercih eden ilgili ve doğumlara kendisi giren bir doktor arayışındayım. Sizden ricam kendi tecrübelerinize göre öneride bulunmanız. sezeryan bebeğin veya benim hayatım risk altında olmadıkça yaptırmak istemiyorum. cidden strese girdim yardımcı olun.

Antalya'da kimse yok mu? :KK1:
Ben varım bende şafak beyde ilk takibimi yaptım tüp denememiz oldu ancak olmadı inşallah 2. De olur bakalım. Benim arkadaşlarım var topçular medstarda bayan bir doktor adını hatırlayamadım çok özen gösteriyor takip ediyor son dönemlere kadar kesin bişey söylemiyor en son durumlara göre karar veriyormuş . Bebeğin de hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah

medstar biraz araştırdım ama hastane ile ilgili çok şikayet okudum keza medisu da aynı.

canım merhaba inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.
bizde düşünüyoruz tıp fakültesi nde tüp bebek yapılıyormu birde maliyeti ne kadar oluyor yardımcı olursan sevinirim.

bizde düşünüyoruz tıp fakültesi nde tüp bebek yapılıyormu birde maliyeti ne kadar oluyor yardımcı olursan sevinirim.
Evet tıp fakültesi tüp bebek bölümü var eğer tüp bebek şartların tutarsa rapor çıkıyor ilaçların %20 sini ödüyosun hastaneye de 450 tl ödüyosun o kadar

Evet yapılıyor tıp fakültesinde ve benim gördüğüme göre çok çok çok iyi. her hastaya ayrı ilaç ayrı toplama ayrı yerleştirme yapılıyor. 490 tl hastaneye toplama günü ödeyeceğin para başka da bir ödeme yok. İlaçlar pahalı biraz benimkiler toplamda 800 tl tuttu. eczanenin tanıdık olması vs.. büyük avantaj. Lakin tüp bebek yapabilmek için yaş, anne veya babadaki rahatsızlık vb gibi durumlar var. tavsiyem Murat Özekinci'ye gidip ilgili testlerinizi yaptırıp tüp bebek isteğinizi dile getirmeniz (120tl muayene ücreti var, pazartesi-salı-çarşamba günleri rendevu alabiliyorsunuz). o da sizi tüp bebek merkezi şafak olgan'a yönlendirecektir. Gerekli olan belgeler size anlatılacak bunları tamamlayacaksınız reglnin 3. günü oraya tekrar gidip muayene olduktan sonra start verilecek.

Hamile değilim fakat sülaledeki tüm bebekler medstar topçularda nilsem Eraslan var, o doğurttu diyebilirim :) ben de ona gidiyorum açıkçası. Klomene başlıyoruz. Ben tavsiye ederim kendisini.

Anadolu hastanesi Mine hanıma gidiyorum hoş bir bayan ama bende kararsızım inşallah kendimiz ve bebisimiz için dogru hastane ve dr tercih etmişizdir

Akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde tedavi oldum ve tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Doktorlarım Murat Özekinci ve Şafak Olgan hocalar çok çok iyilerdi ama hamilelik takibi için orası çok uzak kalıyor ve doğuma o doktorlar girmiyor diye Medikal park Timur Uğurlu'ya gitmeye başladım. Kendisi çok ilgili vs.. ama bebekte ve bende sıkıntı olmamasına rağmen geçmişte yaşadığım hpv pozitif nedeni ile sezeryan önerdi. çok araştırdım ama benim durumumumda normal doğum yapan çok. o nedenle zorunlu kalmadıkça sezeryanı desteklemeyen normal doğum yaptırmayı tercih eden ilgili ve doğumlara kendisi giren bir doktor arayışındayım. Sizden ricam kendi tecrübelerinize göre öneride bulunmanız. sezeryan bebeğin veya benim hayatım risk altında olmadıkça yaptırmak istemiyorum. cidden strese girdim yardımcı olun.
Merhaba tıp fakültesi cumartesi günleri hasta baka biliyor mu 2. Günüm yarın kontrol ie tedaviye başlamayacaktık pazartesi 4. Oluyor o gün başlasa olur mu ki tüp bebek

gerekirse pazar günü bile bakıyor. ama 3. gün sabah saat 8 de orada olup ultrasona girmen lazım. öncesinde de bütün evrakların ellerinde olmalı yoksa bir sonraki aya sarkar.

Merhaba kızlar. Ben uncalı meydan hastanesi Melek Erol'a gidiyorum. Gayet memnunum. Her doktor hakkı da iyi ve kötü yorumlar olabilir elbette. Gerçektende çok kararsız kalıyorsun. Bazen insanlar birşey ters gittiğinde suçlayacak birini arıyorlar suçlu o olmasa bile... o yüzden eğer doktorunuza gerçekten güveniyorsanız bir iki kötü yorum sizi yanıltmasın. Allah yardımcınız olsun...

Evet yapılıyor tıp fakültesinde ve benim gördüğüme göre çok çok çok iyi. her hastaya ayrı ilaç ayrı toplama ayrı yerleştirme yapılıyor. 490 tl hastaneye toplama günü ödeyeceğin para başka da bir ödeme yok. İlaçlar pahalı biraz benimkiler toplamda 800 tl tuttu. eczanenin tanıdık olması vs.. büyük avantaj. Lakin tüp bebek yapabilmek için yaş, anne veya babadaki rahatsızlık vb gibi durumlar var. tavsiyem Murat Özekinci'ye gidip ilgili testlerinizi yaptırıp tüp bebek isteğinizi dile getirmeniz (120tl muayene ücreti var, pazartesi-salı-çarşamba günleri rendevu alabiliyorsunuz). o da sizi tüp bebek merkezi şafak olgan'a yönlendirecektir. Gerekli olan belgeler size anlatılacak bunları tamamlayacaksınız reglnin 3. günü oraya tekrar gidip muayene olduktan sonra start verilecek.
Ben de şafak olgan beye gitmek istiyordum.dogrudan gidemiyor muyuz?önce murat beye gitmek şart mı yanitlarsaniz çok sevinirim.bir de her muayenede 120 tl ödüyor muyuz?

doğrudan gidersiniz tabi ama hastalığınız sağlığınız vs.. bilinmez. murat hoca bunları öğrendikten sonra bir çok prosedürün de hızlı neticelenmesine sebep oluyor. 120 tl ödüyorsunuz 15 gün içinde her yaptırdığınız muayene ücretsiz. 1.6 gün olursa tekrar 120 veriyorsunuz.

doğrudan gidersiniz tabi ama hastalığınız sağlığınız vs.. bilinmez. murat hoca bunları öğrendikten sonra bir çok prosedürün de hızlı neticelenmesine sebep oluyor. 120 tl ödüyorsunuz 15 gün içinde her yaptırdığınız muayene ücretsiz. 1.6 gün olursa tekrar 120 veriyorsunuz.
Çok teşekkür ediyorum. O zaman önce murat beye gideyim.cok com sağolsun

Ben de şafak olgan beye gitmek istiyordum.dogrudan gidemiyor muyuz?önce murat beye gitmek şart mı yanitlarsaniz çok sevinirim.bir de her muayenede 120 tl ödüyor muyuz?
Ben direk şafak beye gitmiştim onlarda önce konuşuyor bi kaç test yapıyor ona göre tedaviye başlanıo başlanmıcana karar veriyor. Aşılama yada direk tüp bebek kararı veriliyor

Maalesef ekim ayına kadar randevu vermiyorlar o nedenle başka doktor bakıyorum
Anladım Evet yoğun oluyor ilk gidiş için sıra çok malesef. Başka bi yerle görüş orda da devam ederken tıpta belki gelir sıra dışarda da ilk 1-2 ay bekletiyolar hazırlık oluyor ilaçlarla falan

Back
X