Kaymakamlıklarda sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı olur, oraya mutlaka sorun. Orası kimin gerçekten ihtiyacı var, kimin yok bilir. Muhtemelen tek başına çocuğu ile yaşayan gerçekten ihtiyaç sahibi bir kadın bulurlar size, orası olmazsa sosyal hizmet merkezine sorabilirsiniz. Özellikle sosyal ekonomik destek birminde çalışanlara, onlar da ekonpmik olarak zor durumdaki ailelere çocukları için bir miktar yardım yaptıkları için ev durumunu vs bilirler. Hala aile bakanlığında çalışıyor olsaydım kesin bulurdum size bir aile ama çalışmıyorum artık orada :/
Suan ant merkez siz neredesinizAblanız nerde yaşıyor canım?
Aminnn sağolasın.
Arkadaşlar satsam ucuza gider ne gerek var en güzeli veririm ihtiyaç sahiplerine kullansınlar ben gerçekten kullanamadım yepyeni duruyorlar. Herşey para değil sonuçta
Muhtarlığa veya belediyeye sorarız bakın bu hiç aklıma gelmemişti sahiden. Bana güzel fikir verdiniz cooook tsk ederim
Toplum Destekli Polisler var onlarda bilir, sürekli muhtarlarla, site yöneticileri, apartman yöneticileri ve vatandaslarla görüşmeleri var.Babanıza Allah rahmet eylesin, Allah yaptığınız hayri kabul etsin
Suan ant merkez siz neredesiniz
Benim esinden yeni bosanmis bir ablam var ama kabul eder mi o da bilmiyorum. Ciddi anlam da ihtiyac sahibi.
Ben simdi sorup donucem sanaCanım biz güzeloba mahallesi lara plajinin ordayız ablanın durumu nedir
Sizden haber bekliyoruz muhakkak :)
Tamam canım Kaymakamlıktan bu sosyal merkezi sordururuz. Keşke çalışıyor olsaydin ya valla ne iyi olurdu. Antalya kaymakamlık dimi canım ordan yardımcı olurlar sanırım
Keşke yakin olsaydiniz..bi tanidiğim var kırkik dökük bi evde kaliyor asgari ücret iki çocuk ev kira ve hiç eşyasi yok..genç kadin eşyaya heves ediyor sonucta bazen misafirliklere gidiyoruz falan imreniyor baskalarinin esyasina evinde sadece hali var buzdolabi camasir makinesi..koltuk..tv falan yok.
Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ayrı bir kurum ama kaymakamlığın içinde olur. İnternetten telefonunu bulabilirsin.
Belediye ile irtibata geçin,annem mobilyalarını değiştirirken aradı belediyeyi,gelip alıp ihtiyaç sahibi birilerine ulaştırdılar.
Şimdi benimde taşınma durumum var,bende mobilyalarımı aynı şekilde bir ihtiyaç sahibine ulaştıracağım.
Canım biz kaymakamlığı aradık bizi belediyeye yönlendirdi konuştuk ve dediler ki biz gelip eve eşyalara bakıyoruz uygun ve temiz görürsek alıp ihtiyaç sahibine veriyoruz. Cuma gelip bakarız dediler.
BU doğrudur değil mi yani güvenilirdir sormak istedim canım?
Tabii tabii öyle olur zaten, gelir bakar sonra alırlar. Ama gelenlerin görevli kimliklerini de mutlaka görün. Öyle haybeye vermeyin yani eşyaları. Bir de eşyaların gideceği ihtiyaç sahipleri ile de iletişime geçmeyi isteyebilirsiniz. İçinize daha çok siner böylelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?