Antalya'da fal bakan Gökçe hanım hakkında!!!!

ipek_bal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
934
849
123
Ankara
Arkadaşlar merhaba,
Çoğumuz fal konusunda hep bi arayış içindeyiz. Ben 2 sene önce bu forumdaki bir üyenin (pelin7) tavsiyesi üzerine Antalya'dan Gökçe diye bir bayana telefonda fal baktırdım. O zaman hayatım için en kötü senaryoyu söylemişti, ki zaten istemediğimiz şeyi söyleyen falcıya direkt kötü diyoruz. Şimdi aradan 2 sene geçti ve malesef dediklerini yaşadım. Su an o bayanı tekrar arıyorum. Pelin7 nickli üyenin üyeliği aktif degil, bendeki numara da kullanım dışı. Lütfen bilen varsa bana Bi şekilde iletişim adresini iletebilir mi?

[QUOTE="MissCherryBlossom, post: 44153711, member: 406520"Bulan bana da versin:)[/QUOTE]
Aaah ah kimse çıkmadı ki:( ya o bayan baya iyiydi, ama bulamıcaz galiba :(

Ben taniyorum sanirim ama bir falciyla cafe acti sanirim ayni kisiyse
ciddi misiniz? pek cafe acabilecek bir tipe benzemiyordu. elmalı gibi bir ilçesi falan var mı antalyanın? sanki oradanım falan demişti. biraz sesi soğuk bir bayandı, yüzünü bilmiyorum sadece telefonda baktırmıştım. engelli bir bireyim demiş olabilir bana, öyle bir durumu var mı tanıdıgınız kişinin? ya da bana iletişim adresini verebilir misiniz belki sesinden tanırım

Sesini hatirlamiyorum ama engelli degil saglam bir bayan.Gormediysen kafe acabilecek bir bayan oldugunu nerden anladin :) Oyle bir ilce var ama ilceden degil carsida bir yerdeydi.İstersen birilerine sorabilirim ama kesin diyemem bende gormeyeli uc sene oldu.dedigi hersey cikti diyorsan ben bi bakayim :)

Sesini hatirlamiyorum ama engelli degil saglam bir bayan.Gormediysen kafe acabilecek bir bayan oldugunu nerden anladin :) Oyle bir ilce var ama ilceden degil carsida bir yerdeydi.İstersen birilerine sorabilirim ama kesin diyemem bende gormeyeli uc sene oldu.dedigi hersey cikti diyorsan ben bi bakayim :)
Yani evliyim falan demişti. Kocam evde yokken bakayım demişti ordan öyle bir sonuç çıkardım. Sesi soğuk bir bayansa eger, belki de doğru kişiyi bulduk. Bana cidden dedikleri çıktı. Özelden haberleşelim isterseniz

Back
X