Antalya’da fonksiyonel tıpla bağlantılı kadın doğum uzmanı

sheilata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2021
5.615
En iyi cevaplar
1
5.381
148
Arkadaşlar merhabalar, Antalya’da fonksiyonel tıp bakış açısıyla ilerleyen,takviye edici gıdalarla gebesini destekleyen, ilgili, suda Doğum yaptırabilecek iyi bir kadın Doğum uzmanı arıyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi?

İlgili, mesleğinde donanımlı,hastasını GERÇEKTEN dinleyen,düşüncelerine önem veren iyi bir doktor arayışındayım. Antalya’da olan arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum.

Prof Dr Selahattin Kumru Antalya nin en iyi doktorlarından birisidir ve çok insancıl rahatlatan psikolojisi vardır.

Prof Dr Selahattin Kumru Antalya nin en iyi doktorlarından birisidir ve çok insancıl rahatlatan psikolojisi vardır.
Teşekkür ederim. Peki takviye edici gıda kullanımına nasıl bakıyor Ve suda doğum yaptırıyor mu?

İsterseniz instagram hesabından direk sorun kendisine, benim kişisel tecrübemde suda doğum durumum olmadığından bilemiyorum ama takviye gıda vitamin vb. kullanmıştım. Perinatolog da olduğundan daha detaycı ve donanımlı.. Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…