Gelinlik Modelleri Antalya'da gelinlik diktirilebilecek yerler

Kakules

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
157
93
98
Merhaba arkadaşlar yaza düğünüm var şimdiden bir araştırma yapıp fikirlerinizi almak istiyorum. Antalya'da gelinlik diktirebileceğim veya satın alabileceğim yerler hakkında bilgisi olan var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Benzer bir konu açılmıştı eski konulara bakın derim. Orada da yazmıştım. 2014 Ağustosta evlendim gelinliğimi ışıklarda la bella gelinliğe diktirdim. Geçen hafta evlenen bir arkadaşımı da oraya yönlendirdim. Ellerinde pek çok hazır gelinlik var, sıfırdan sen tasarlamıyorsun yani risk alıp. Biz çok memnun kaldık. Tavsiye ederim. Fiyatları da kalitesine göre gayet iyi. saçma sapan marka gelinliklere çok para bayılma derim, 1500 tl civarı olanlarda çok dandik oluyor o tarz yerlerden de uzak dur derim. şimdiden hayırlı olsun.

Paris in paris var ışıklarda ben oraya baktım.Elçin hanım var çok ilgili bir bayan.Fiyat olarak ta çok uygun.1590 tl gelinlik ve damatlık.Ancak ben 19 şubatı bekliyorum cam piramitte evlilik Fuarı var. Bütün gelinlikçiler o fuara hazırlanıyorlar.Bence sen de bir bak derim.

canım kışlahan pasajında 1300 tl den gelinlikler var pasajın karşısındaki gelinlikçilerde güzel ve uygun ancak elini çabuk tut ay sonuna kadar gecerli fiyatlar ben daha bugün baktım yaza yaklaştıkça fiyat artıyo git anlaş düğüne yakın zamanda teslim al hayırlı olsun hepimize

BIZDE ANTALYA ÇELEBIYE BAK DERIM BIDE EGER DIKDIRMEK ISTERSEN GELINLIK 21 BAKIN DERIM

Gelinlik 21 Antalya şubesi gelinlik dikiyor mu? Ben hazır sanıyordum orayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…