• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da guvenilir Estetik Cerrah ???

medeo

Just u & u & me
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
471
91
38
Merhaba arkadaslar.
Aslinda konuyu Dr.Sorular bolumune actim ama pek bakan olmuyor galiba.
Antalya'da tavsiye edeceginiz veya memnun kaldiginiz bir estetik cerrah var mi ?

Dolgu yaptirmayi dusunuyorum.
Goz alti morluklari var ve maalesef genetik oldugu icin dogal yontemlerle bir cozum bulamadim.:(
Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Merhaba arkadaslar.
Antalya'da tavsiye edeceginiz veya memnun kaldiginiz bir estetik cerrah var mi ?

Goz alti morluklari var ve maalesef genetik oldugu icin dogal yontemlerle bir cozum bulamadim.:(

Eşimin kuzeni antalyada. Geçen ay burun estetiği, kaş kaldırma ve yanak dolgusu yaptırdı sanırım. Baya hoş görünüyor. Akşam arayıp soracağım senin için doktorunun ismini.

Eşimin kuzeni antalyada. Geçen ay burun estetiği, kaş kaldırma ve yanak dolgusu yaptırdı sanırım. Baya hoş görünüyor. Akşam arayıp soracağım senin için doktorunun ismini.

Estetik cerrahi olunca insan her doktora guvenemiyor.
Internetten bayagi arastirdim aslinda ama emin olamiyorum.
Haberinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Gökhan uğur kendisi birçok konuda uzman bir cerrahtır..
Siz ne yaptırmayı düşünüyorsunuz:ssz:?

Bahsettiginiz doktora baktim simdi KBB doktoru degil mi ?
Ben goz goz alti morluklari icin yag enjekte etmek istiyorum.

Kbb de uzman estetik cerrahı birçok şey yapıyor eşiyle kendisine ait bi muayenehanesi var..
Randevu al derim biz çok gezdik antalyada dr. tanımam üstüne gökhan beyin :)

Merhaba arkadaslar.

antalya da atilla fesli var..gerçekten mükemmel bi cerrah..resmen hayatımı değiştirdi..ben burun ve meme estetiği yaptırdım istanbulda o kadar kötü olduki ve çok pişman oldum binlerce cerraha gittim düzeltemeyiz dediler ama atilla bey o kadar profesyonelki hiç tereddüt etmeden beni kabul etti ve gerçekten şuan mükemmel hissediyorum kendimi..hergün ona dua ediyorum.. botox umu da prp mi de dolgu mu da hep ona yaptırdım çok memnunum tavsiye ederim..

antalya da atilla fesli var..gerçekten mükemmel bi cerrah..resmen hayatımı değiştirdi..ben burun ve meme estetiği yaptırdım istanbulda o kadar kötü olduki ve çok pişman oldum binlerce cerraha gittim düzeltemeyiz dediler ama atilla bey o kadar profesyonelki hiç tereddüt etmeden beni kabul etti ve gerçekten şuan mükemmel hissediyorum kendimi..hergün ona dua ediyorum.. botox umu da prp mi de dolgu mu da hep ona yaptırdım çok memnunum tavsiye ederim..

Bahsettiginiz doktoru arastiracagim ama 2 mesajida bu tur konularla ilgili uyelerde tereddutte kaliyorum.
Umarim reklam amacli degildir.
Sizi kirmak icin soylemiyorum ama bu tur konularda sonucta ciddi bir islem her seyi ince elemek zorundayim.
Guzel bir sonuc isterken sagligimdan olmak istemiyorum.

Dolgu konusunı araştırdınız mı etraflıca? Ben de bi ara yanaklara düşünüyordum ama çok olumsuz yorum okudum. 2-3 ayda eriyen, uzun süre kalıcı olanlarda asimetrik bozukluklar, toplanmalar vs. Doktr seçme aşamasına gelememiştim yani

Bahsettiginiz doktoru arastiracagim ama 2 mesajida bu tur konularla ilgili uyelerde tereddutte kaliyorum.
Umarim reklam amacli degildir.
Sizi kirmak icin soylemiyorum ama bu tur konularda sonucta ciddi bir islem her seyi ince elemek zorundayim.
Guzel bir sonuc isterken sagligimdan olmak istemiyorum.

ne kırılması olurmu hiç öyle şey en doğrusunu yapıyorsunuz sağlık bu şakaya gelmez..ben bi kere o hataya düştüğüm için gerçekten acısını çok iyi biliyorumm..o yüzden dikkatli olun doktora gideceğiniz zaman girin en iyi hekim com a araştırın ben öyle yapıyorum hep..aman dikkat..

Dolgu konusunı araştırdınız mı etraflıca? Ben de bi ara yanaklara düşünüyordum ama çok olumsuz yorum okudum. 2-3 ayda eriyen, uzun süre kalıcı olanlarda asimetrik bozukluklar, toplanmalar vs. Doktr seçme aşamasına gelememiştim yani

Internetten biraz arastirdim mukemmel sonuclardan bahsedenler var.
Mesela biri goz alti morluklarina karsi yag enjekte yapmis ve 5 sene dayanmis.

Back
X