Antalya'da histeroskopi yaptıranlar nerede yaptırdınız?

mayflowers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
331
1
46
Diğer
ANTALYADA HİSTEROSKOPİ YAPTIRAN arkadaşlar nerede,hangi merkezde yaptırdınız?paylaşalım bilgilenelim..ücret bilgilerini de yazalım lütfen.

merhaba arzu,öncelikle geçmiş olsun..sen ofis histeroskopi mi oldun yoksa operatif histeroskopi mi oldun?rahatsızlığı tam olarak neydi?biraz açıklarsan sevinirim..ayrıca fiyat çok makulmuş..

bende vitale hastanesinde Ali Fuat beye histereskopi ve laporoskopi ameliyatı yaptırdım ikisinin fiyatı 700 tuttu.

bende vitale hastanesinde Ali Fuat beye histereskopi ve laporoskopi ameliyatı yaptırdım ikisinin fiyatı 700 tuttu.

merhaba derinn,çok geçmiş olsun..histeroskopi ve laparoskopi sana ne için yapıldı?yazarsan sevinirim..hastane ve dr.un adını buradaki forumlardan duymuştum.ali fuat bey antalya'da baya tutuluyor gibi..sanırım eskiden devlet hastanesinde çalışıyormuş değilmi?benim okuduklarımdan aklımda öyle kalmış..histeroskopi çok tecrübe isteyen bir işlem..bu konuda yeterince tecrübesi vardır muhakkak..ve bahsettiğin rakamlara inanamıyorum..istanbulda bu operasyonlar korkunç rakamlara yapılıyor..düşünsene hsg burda (istanbulda)350 tl.ya çekiliyor.antalya vitale'de 150 tl.fiyat vermişlerdi..

merhaba canım ,ben alifuat şengörde yaptırdım..cook iyi bir dr.ben yaptırdıgımda bucaktaydı ama şimdi antalyaya geldi.tüp bebek merkezinin yanında bir hastane actı.tavsiye ederim..

ANTALYADA HİSTEROSKOPİ YAPTIRAN arkadaşlar nerede,hangi merkezde yaptırdınız?paylaşalım bilgilenelim..ücret bilgilerini de yazalım lütfen.
merhaba
banada histeroskopi önerildi.vitale has.ali fuat bey.500tl fiyat.rahim filmine baktı ve rahim üst kısmı çökük dedi??? senağlama
26haf.lık bir erken doğum,2 tane erken teşhisle(iğne ile sonlandırıldı)dış gebelik,10 haf.lık kalp durması nedeniyle kürtaj.kafamçokkarıştı.
bende çok korkuyorum.bu operasyonu olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi bizimle?

kesinlikle ali fuat şengöre yaptır canım..işinde cok uzman bir doktor..tüp bebek merkezinin yanında vitageleydi galiba idmi yanlışda yazmış olabilirim oradaki hastanede şuan çalışıyor..bende ona yaptırmıştım ama o devrede bucaktaydı..şuan fiyatı orda nedir bilemiyorum.ama cok pahalı olacagını sanmıyorum..allahım acil sifallar versin..

sen yazmışsın ismini okumadım tam yazdıgını..hadii ya okadar pahalımıymışş..ben bucakta ucuza yaptırmıştım..ama kesinlikle ali beyi öneririm sana.ben sonrasında hiçç problem yaşamadım ve saglıklı bir hamilelelik gecirdim..

bende vitalede ali fuat beye histereskpi oldum ve kanama var normalmi bilmiyorum histerekopi yaptıranlarda kanama oldumu cvap bekliyorum kızlar nolur

Back
X