selam öncelikle herkese.ilk bebeğimi düşük yaptım 6 haftalık anca vardı .şimdi yine hamileyim.ve antalyada iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum.yardım ederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden...
selam öncelikle herkese.ilk bebeğimi düşük yaptım 6 haftalık anca vardı .şimdi yine hamileyim.ve antalyada iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum.yardım ederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden...
antalya da çok kadın doğum cu tanıdım ama özgür bey gibisini tanımadım, akdeniz şifa hastanesin den ayrılmış, şuan çalışmıyormuş, nerede başlayacağını öğrenmek için kendisini aradım bir süre çalışmak istemediğini söyledi, özel hastaneler de çalışmayı da düşünmüyormuş maalesef, halen her türlü sağlık sorunum da ilk aradığım kendisidir ben bu kadar duyarlı bir hekim görmemiştim, eğer antalya dan ayrılırsa bu kent için maalesef çok büyük kayıp olacak, eğer bir yerde çalıştığını duyarsanız hiç başkasıyla zaman harcamayın, benim favori doktorum, sağlık söz konusu olunca can simidim hatta bazen dert ortağım dr özgür kavaz, bebeğime sayesinde kavuştum hakkını ödeyemem canım doktorumun
Dr. Özgür kavaz ve fatma seda soylu aynı muayenehanedeler.. Özgür bey uzun süre hastanelerde doktorluğa ara vermişti.. Artık kendi muayenehanesinde hastalarıyla.. Ben belalı hamileydim :) Rabbim ondan razı olsun sayesinde kızım 4,5 yaşında... Hala bir sıkıntım olduğun da önce onu arıyorum..