İki pozitif test (biri idrar biri kan), iki hayal kırıklığı ...

Yeni bir başlıkta sormaktansa kendi başlığım altında sormayı tercih ettim.

Arkadaşlar kimyasal gebelik geçirdikten sonra tekrar denemek için biraz beklemek mi gerekiyor yoksa normal devam edebilir miyiz denemelere?
Aşkım sen nasıl istiyorsan öyle yap

Yeni bir başlıkta sormaktansa kendi başlığım altında sormayı tercih ettim.

Arkadaşlar kimyasal gebelik geçirdikten sonra tekrar denemek için biraz beklemek mi gerekiyor yoksa normal devam edebilir miyiz denemelere?
Hayır beklemenize gerek yok. Rahim hazırlıklı oldugu için daha çabuk oluyor diyorlar. Ben kürtaj olmama rağmen doktorum bir adet döngüsü beklemen yeterli demişti

Hayır beklemenize gerek yok. Rahim hazırlıklı oldugu için daha çabuk oluyor diyorlar. Ben kürtaj olmama rağmen doktorum bir adet döngüsü beklemen yeterli demişti
Ah evet hatırladım kimyasal gebelik sonrası daha çabuk olma olasılığını duymuştum. Çok teşekkürler 🩷💛🩷💛🩷💛

Başka herhangi bir sağlık sorununuz yoksa kimyasal gebelikten sonra hiç beklemenize gerek yok hatta kimyasaldan sonraki ay rahmin daha verimli olduğu söyleniyor gebelik için. Kimyasal gebelik kanaması adet kanamasından farksız fizyolojik olarak o yüzden beklemenize gerek yok.
Teşekkür ediyorum. Verimli olabileceğini söylediklerini unutmuşum 💙💛💙💛

aşkım kürtaj da bile 2 yada 3 ay beklenmesi gerektiği söyleniyor sende 2 ay bekle istersen ki tekrarlamasın 😘❤️
Şimdi düşününce eğer ben test yaptırmasaydım değerimin yüksek olduğunu görmeyecektim ve regl olduğumda bunun kimyasal gebelik olduğunu bilmeyecektim. Regl oldum diyip geçecektim ve diğer ay denemeye devam edecektim.

Yine de teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız için😊

Back
X