Şimdi gırdum mesajını kusura bakma canım.. bende pcos vardı bekarlıgımdan bu yana ılacsız adet olamıyordum bazı aylar bu sebeple doktor randevusu aldım arastırıp taner beye gittim ve regl ıken muane sonunda oda pcos oldugunu ve klomen ıle gebe kalabılcegımı dıle getirdi fakat rahım fılmı ıstemedı esımden sperm testı ıstemedı bende bılmıordum o surelerde bu testlerı zaten neyse toplamda 6 defa klomen catlama ıgne sı ıle kontrol altına tuttu benı ılk klomen kullandıgımda rahımde sıvı bırıkmesı oldugunu dıle getirdi ama devam edelım dedıgı ıcın bende devam ettim ılk seferde 58. Adet oldum klomen sonrası kutu kutu hap aldım fıtıl verdı
Sonra bu sayfaya üye oldum ve rahım gılmı cektırmeye karar verdım eşim test verdı burda ogrendım onları da neyse fılm sonucu tüplermden biri tıkalı ve ıkısıde yapısık oldugunu ogrendım bu süreçte taner bey her ığne oldugumda kesın gene haberını alacagız dıe konustu ve her seferınde adet oldugum da hıngur hungur agladım taner bey sonrası mehmet beye gittim medstar da calısıordu o surede suan memorıal de ona durumu anlattm hemen rahım fılmı ıstedı sonuclarımızı gosterdık tüp bebek veya asılama yapmamız gerek fakat önce amelıy dedı tüp sorunundan dolayı o dırek tüplerden tıkalı olanı almayı önerdı
Kuzenm gata da doktor onunla gorustuk ve hocalarına danıstı ve önermedıler sagolsun launlar bıze akdenız tıp fakültesinde mete çağlar hocayı önerdıler oda diğer hocşaar gibi tüp almayalım getekırse baglarız dedı operasyonu yaptı ve actı yapısıklılık gitti ama pcos ve yumurta rezervimn sınır altında oldugunu dıle getırdı 6 ay normal deneyelım olmazsa tüp bebek dedı bu sure de bır kımyasal yasadım ve şubat ayında şafak olgan hocayı önerdı mete bey aynı fakültede onunla tedavıye basladık ve ılk seferde sukurler olsun hamıle kaldım 33+5 olduk