Antalyada Kadn doum Doktoru

arkadaşlar ben medical park hastanesine gidiyorum larada orada sanem çimen var genç bir doktor..
ben ocak ayından beri smear testimi mantar rahatsızlığım var ona gittim çok iyi ilgileniyo bide ark gibi ne zaman ararsan cep tlf ulaşabiliyorum tavsiye ederim ssk anlaşmasıda var doktorun ilgilenmesi beni dinlemesi çok önemli hayırlı doğumlar arkadaşlar hepinizeopuyorumnanaktan
 

canım bende anadolu hastanesine gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum şimdi. kafamda senin gittiğin medical park var. haftasonuna doğru randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.
bana orası hakkında ayrıntılı bilgi vewrebilirmisin biraz daha . gerçi henüz 5 haftalık hamilesin sanırım. kaç defa gittin ? benim yakın bir arkadaşım orada doğum yaptı yeni oda tavsiye ediyor ama bilemiyorum. uzak olduğu için bana noırmal doğumda nasıl olur bilemiyorum. ama en azından bi kere gitmey düşünüyorum . ve tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim.
birde fyatları falan konuştunuz mu ? doğum ücreti vs . muayneye ne kadar ödedin öğrenebilirmiym ?
şimdiden teşekkür ederim.
buyrunnnnnnnnn
 
Evet var tanıdığım kadın doğum uzmanı, dr. şerife şeniz yurtseven, antalya konyaaltında muayenehanesi var, ben çok memnun nkaldım,tavsiye ederim
 
kızlar bır doktorda ben tavsıye edeyım gerci genelde özel hast duşunuyorsunuz ama ssk doktoru var ALı KIZILATEŞ veMUSTAFA TORGAÇ ikiside cok iyi doktorlar ilgileri ve bilgileri super tavsıye ederim....
 
arkadaşlar bende 4 aylık hamileyim şelale tıp merkezine gidiyorum ama hiç memnun değilim perisa saremi doktorun adı tanıyan varmı
 
medikal parkta ertuğrul akdaş var ben ona gidiyorum çokta memnunum çok hoşgörülü ve bilgili bir doktor 24 saat arayabilirsiniz kafanıza takılan her şeyi ayrıntılarıyla çok güzel açıklıyor
 
bende medikalpark ertuğrul beye gidiyorum daha yeni tanıştık çok ilgili hastayı rahatlatıyo diğerleri gibi değil tavsiye ederim..
 
Bende D.YELDA DOĞANA gidiyorum.ıLK gebeliğimde ona gitmiştim inannın sezeryan olmasına rağmen hemen ayağa kalktım.Şimdide ikinci gebeliğim yine ona gidiyorum.Muaynanesi larada doğumu özellerde yaptırıyor.ınanın çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor her an her saat ceptende ulaşabilirsiniz.
 
Andeva Yıldız HASTANESı NDEN dr.Fatma Seda SOYLU yu öneririm arkadaşlar.Hangi arkadaşıma tavsiye ettiysem çok memnun kaldılar.yalnız çok fazla hastası var en az1 hafta öncesinde randevu alın.
 
bende kadın doğum uzmanı arıyom anatalyaya yenı yerlestım bana duydygunuz yada bıldıgınız ıyı bı kadın dogumcu tavsıye edermısınız
 
özel ilgim ve muratpaşa daki kadın doğum uzmanları hiç tavsiye etmem.bide devlet hastanesindeki mehmet soyadı hatırlamıyorum onuda tavsiye etmem.
 

Ben Hamile kaldığımda tavsiye üzerine yaşam hastanesine CEMİL KARAKUŞ' a gittim, 3 aylıkken bebeğim öldü,kürtaj yaptı ve ben bir süre sonra tekrar hamile kaldım,budefa kese oluştu bebek oluşmadı, cemil bey keseyi kürtaj yoluyla aldı(ki gerek yokmuş). bu kürtajda rahim yapışıklığı hastası oluverdim sayesinde. aradan neredeyse 3 yıl geçti 2 histereskopi oldum üçüncüyü haftaya olacağım, Diğer doktorlarını bilmiyorum fakat cemil bey gideceğin son adres olsun.. eğer bu yazıyı bir şekilde okursa... rahat uyuyamamasını istiyorum benim gbi.. ben ondan dolayı uyuyamıyorum, o kendinden dolayı uyumasın.. iyi doktor olduğunu asla düşünmesin..
 
ismini saydığınız tüm doktorlara gittim ama özgür bey in yeri çok başkadır,bence antalya da dr.özgür kavaz gibisi yok çünkü özgür bey için hastası herşeyden önce gelir para pul hikaye, sayesinde bebeğime kavuştum halen en ufak sağlık sorunumda ilk kendisini ararım ve ne koşulda olursa olsun sabırla yardımcı olmaya çalışır, kendisi antalya için büyük şans
 
slm arkadaşlar ben cahit Bozyel e gidiyorum doğumu andeva yıldız hastanesinde yapacak, acaba doktor ve hastane hakkında bilginiz var mı?
 
Merhaba ben Antalya Medicalpark Doç DR. M. Murat İnal'a gidiyorum onunla tanışana kadar Prof Dr Ömür Taşkından tutun da birçok doktora gittim. Ancak ilk defa bu kadar rahatım. Hamileliğimin başından beri her zaman yanımda. Hep telefonun ucunda. Güler yüzlü anlayışlı ve de en önemlisi bilgili. Bıkmadan seni aydınlatıyor. 20 haftalık hamileyim ve düşük öyküm olmasına rağmen ilgisi ve güven veren tutumuyla ondan asla vazgeçemem. Şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca hastane olarak da memnun kaldım.
 

Diğer doktorlar gibi canım cicim yapan bir doktor değildir doğrular neyse söyler oyalamaz kimseyi ve işinde en çok bilgi sahibi olan bir doktordur. Şuan ikinci bebeğime hamileyim ne zaman arasam ilgilenir sorunlarıma mutlaka çözüm bulur. Lütfen biraz araştırın yayınları makaleleri ödülleri nelerdir varmıdır okuduğu okulları sözde bitirmişmidir birinciliklemi bitirmiştir bunların hepsi Ömür hoca da mevcuttur. Gitmek isterseniz Anadolu Hastanesinde bulabilirsiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…