Antalyada laparoskopi için doktor önerileriniz varmı?

beyazzambak94

ÇOOOKKK ŞÜKÜR RABBİMEEEE
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
1.226
895
198
kızlar mrb antalya da laparoskopi ameliyatı olmayı düşünyorum...uzman işinde başarılı bilgili doktor arıyorum önerisi olan deneyimi olan bu ameliyatla ilgili yardımcı olabilir mi? salı günü hsg çektirdim doktorumun başarılı olmadığını düşünüyorum .çok zor geçti hala iyilşemedim ağrım sızım geçmedi. tüplerimn biri açık diğeri tıkalı sonuçlara göre aama doktorum biri az açık ,biri tıkalı diyor laparoskopi olmam gerekiyormuş bunu da uzman bi yere yaptırmak istiyorum

antalya da değilim .doktor da bilmiyorum sadece laporoskopi ile apandist ameliyatı olmuştum.gerçekten çok rahattı ameliyat sonrası 1 gün sonra hemen duş alabiliyosun.hiç korkmayın.ama herkes laporoskopi yapamaz bu konuda uzman birini bulun.

teşekkür ederm sanırım buldum ii bi dr.

Canim bende Laparoskopi olmayi düşünüyorum ama doktor konusunda kime gideceğim i bilemiyorum sen kimi buldun acaba.12 aydır gebe kalamiyorum endometriosizden supheleniyorlar
mrb cnm bn antalya özel tüp bbk merkezine murat beye gittim çevremde herkes ondan memnun kalmıştı..bnm anestezisiz hsg çektirdiğimden , kesin olarak tıkalı değil, dedi tıkalı olma ihtimali var tüpünün dedi o yüzden yaşımda küçük olduğun dan 6 ay b i akışına bırak dr. ları düşünme tedavi fln düşünme dedi,muayene de etti başka bi sorun olmadığını söledi 6 ay dolunca tekrar gitcektim ona , dedği zamanında 3. ayında çok şükür hamile kaldım.... bnce sende o merkeze bi git çok memnun olanlar var murat bey çok ii bi dr. sen sormadan herşeyine cevap veriyor zaten ,beni psikolojig olarakta çok rahatlattı sağolsun

canım benim 1 yıl oldu gebe kalamayalı bir çok doktor bir şey göremedi sorun yok dedi hsg de çektirdim herşey normal.sen hamile kalmak için ne kadar bekledin.ben antalyada mehmet emin bey ünal yirmibeş hepsine gittim.

ben 30 yaşına giriyorum hormon tahlileri normal eşimin tahlilleri normal her ay bir yumurtam oluşuyor her ay adet görüyorum ama süresi uzadı

canım benim 1 yıl oldu gebe kalamayalı bir çok doktor bir şey göremedi sorun yok dedi hsg de çektirdim herşey normal.sen hamile kalmak için ne kadar bekledin.ben antalyada mehmet emin bey ünal yirmibeş hepsine gittim.
bn 17 ay bekledikten sonra gebe kalabildim çok şükür...aşılama yaptırsan bi tedavi yolu söylemiyomu dr.lar,tabi herşeyin vakti zmanı var biz hemen olsun istiyoruz ama Rabbim hayırlsıyla verir inşallah,O biliyor hayırlsı zmanı

daha yumurta takibi yaptırmadın ben tüp bebek merkezine sadece genel kontrol için gitmek istiyorum onlar bir sıkıntın yok derlerse sırayla yumurta takibi aşılama diye gideceğim.haklısın biz hemen istiyoruz allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

inşallah genel kontrol için git bnce psikolojik olarak bile işe yarıycaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…