Antalya'da olanlar cevaplasın lütfen

prospectingkit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
2.303
30
88
İstanbul
Antalya'da Bayram tatili için yer ayırttık.ama herkes Türkiye geneli havalar soğuk havuzu Deniz'i unut dio. Hava durumu parçalı bulut yağmurlu falan diyor.çok üzülüyorum . 4 yıl sonra balayımız sayılıcaktı lütfen şuan son durum nedir acaba ?

geçen yıl kurban bayramında sidedeydik...15-21 ekim arası ....tüm gün havuz başında güneşlendik , hotelin havuzu bayağı büyüktü havuz soğuktu o yüzden çok giremedik ama deniz çok güzeldi..kısmetse yarın sabah tekrar antalaya'ya uçuyoruz havanın daha güzel olacağını tahmin ediyorum

Valla ben evin icinde terliyorum hala denize suya gekince hava braz eseblr ama su sicaktir hala

Geçen yıl kurban bayramında adrasandaydık. Genelde güzeldi hava, denize girdik hemen hemen her gün. Giremediğimiz zamanlarda da çevreyi gezdik. Gayet güzel bir tatil olur, sıkmayın canınızı.

1 hafta öncesine kadar nefes alınmıyordu soğuk sularla duş alıyorduk ama şimdi evin içinde uzun kollularla geziyoruz. Sabah soğuk, akşam 3.30dan sonra hırkasız çıkılmıyor. Denize girmeyi denemedim bile. Sizi üzmek istemem bünye meselesi tabii, ben 40 kiloyum kilodan da çabuk üşüyorum... Denize giremeseniz bile kapalı havuzlarımız var sıcacık. 2 dakikada insana dertlerini unutturan sahilimiz var. Şelalelerimiz, dehşetül vahşet alanlarımız var. Boş dönmezsiniz. Şimdiden iyi tatiller, iyi eğlenceler. :)

benimde 3 yasında kızım var .olsun en azından yemek temizlik yok yediğim önümde yemediğim arkamda :) yinede güzel bir tatil benim için sanırım teşekkür ederim

Umarım bu sene geçen seneyi aratmaz canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…