Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba numaraya ulaşabildiniz mi acaba?@philly canım belki sen duymuşsundur bu Falcı Fatma’yı biliyor musun adı hep geçmiş olumsuz yorumda yok ama kimse bu kişiye ulaşmamış sanırım cinsiyette değiştirmiş
az önce alıntılayamamışım, numarasını paylaşabilir misiniz benimle de?Buldum ev numarasini
Banada ulastirabilirmisiniz lütfen cok acilBuldum ev numarasini
Ulasilmiyot maalesef ztnBanada ulastirabilirmisiniz lütfen cok acil(( hayatımda bir dönüm noktasindayim
Ayşe'nin numarasını alabilir miyimBayanlar bende ayşenin numarasi var ben kasımdan beri baktırıyorum ve kadın herseyi cok iyi biliyor isteyen olursa özelden yazsın numarayı vereyim .
Halenin numarasıni gönderebilir misinizarkadaslar bikac kere hale isminde tarot bakan birine gittim oldukca iyi ne diorsa cikior bi saatten fazla bakior.bugune kadar ne dediyse sasmadi.ama fatma hakkinda yazilanlari okuyunca merak ettim numarasini gonderebilirmisiniz lutfen
Ben de numarasını alabilir miyim acabahüsniye hanım nasıl peki? sen beğendin mi? isim fln söylüyor mu? gelecekle ilgili bir şeyler diyor mu? Telefonunu gönderebilir misin rica etsem özelden?