• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya’da önerebileceginiz tüp bebek merkezi var mı

Merhaba amh değeriniz kaç ve yaşınız kaç? benim amh değeri geçen sene 0.89 du ultrasonda da 5-6 yumurta görülüyor. 2 kez antalya ıvf de opu işlemi yaptırdım 3 tane düşük kalite embriyo oluştu. sizin durumunuz nasıl? ben bir sonra ki tedaviyi şafak olgan da düşünüyordum da bana rehber olurssanız sevinirim.
Merhaba yaş 30 amh0.26 eşimde de morfoloji bozukluğu var açıkcası şafak hocanın dediği zor hastam değilsin olur ama ne zamn olabilir kestiremiyorum dedi 2 kere denedik olmadı ilkinde 9yumurta görüktü toplama gününe kadar 4 tane kaldı 4ünü topladık embriyo olmadı. İkincisinde 7 yumurta görüktü toplama günü 3 yumurta toplandı 1 adet 2ab embriyo oluştu o da negatif sonuçlandı şafak hoca da tutnmayla alakalı değildir içerde embriyo ilerlememiştir dedi. Yani embriyo gelişmiyor ama neden gelişmiyor bi fikri yoktu bunun içinde bişey yapamadı başka yerde denememi söyledi. Evet kesinlikle para olarak görmüyor hastalarını ama bilmiyorum ya bişeyler yapılabilirdi mesela prp yapabilirdim denerdik dedi madem neden 2. Denemede yapmadı?? Yani ben bıraktım şafak hocayı sizde çok iyi araştırın derim. Şafak hoca da pozitif alan hastalar bence çok zor olmadığı için alıyorlar

Merhaba yaş 30 amh0.26 eşimde de morfoloji bozukluğu var açıkcası şafak hocanın dediği zor hastam değilsin olur ama ne zamn olabilir kestiremiyorum dedi 2 kere denedik olmadı ilkinde 9yumurta görüktü toplama gününe kadar 4 tane kaldı 4ünü topladık embriyo olmadı. İkincisinde 7 yumurta görüktü toplama günü 3 yumurta toplandı 1 adet 2ab embriyo oluştu o da negatif sonuçlandı şafak hoca da tutnmayla alakalı değildir içerde embriyo ilerlememiştir dedi. Yani embriyo gelişmiyor ama neden gelişmiyor bi fikri yoktu bunun içinde bişey yapamadı başka yerde denememi söyledi. Evet kesinlikle para olarak görmüyor hastalarını ama bilmiyorum ya bişeyler yapılabilirdi mesela prp yapabilirdim denerdik dedi madem neden 2. Denemede yapmadı?? Yani ben bıraktım şafak hocayı sizde çok iyi araştırın derim. Şafak hoca da pozitif alan hastalar bence çok zor olmadığı için alıyorlar
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Şafak hoca hakkında he
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Sanırım şafak hocaya gitme kararımı rafa kaldırıyorum :) size Antalya tüp bebek merkezi murat berkkanoğlu’nu tavsiye ederim. Size yapılan tedavi protokolünü ve tahlil sonuçlarınızı alıp bi kendisiyle görüşün. Aklınızda ki tüm soruları ve yapılabilecek tüm işlemleri de sorun. Tüm sorulara güleryüzle cevap veriyor.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Şafak hoca hakkında he

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Sanırım şafak hocaya gitme kararımı rafa kaldırıyorum :) size Antalya tüp bebek merkezi murat berkkanoğlu’nu tavsiye ederim. Size yapılan tedavi protokolünü ve tahlil sonuçlarınızı alıp bi kendisiyle görüşün. Aklınızda ki tüm soruları ve yapılabilecek tüm işlemleri de sorun. Tüm sorulara güleryüzle cevap veriyor.
Canım ben şafak hoca ile ilk denemede pozitif gördüm bu hafta 🙏🐣 Dilerim allah bu yolda kimsenin işini zorlaştırmasın. Ama şafak hoca da ekibi de çok iyi ilgiliydi. Hemsireme her an yazıp bilgi alabiliyorum. Hocam cok açıklayıcı ilgili zaten ben Akdeniz üniversitesindeki bi profesor tanıdığımızın tavsiyesiyle gittim. İnan merkeze girince mutlu umutlu hissediyordum. Bana benim durumımda hastalar için %80 tutar demişti hoca. Hiç şüphe zorluk sıkıntı yaşamadım doktoruma güvendim. Biz tüp bebek sürecinde antalyadan taşındık transfer öncesi 10 saat yol gittik her konrtol için zorlu bi süreçti ama çok şükür ben 4. Günde pozitifimi gördüm. İnsallah değerlerimin güzelce artmasını bekliyorum ama laboratuvar kalitesi memorialin çok başarılı tavsiye ederim🙏🙏

Back
X