Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MRB hanımlar Antalya ya yeni yerleştik burada hsg filmi çektirmek için doktor Cahit Bozyel e muayene oldum hsg dedi ama fiyat çok yüksek ve anestezi dedi 650 TL fiyat çıktı sadece film için. Adetlerim genelde çok sancılı olur ağrı esiğim yüksektir benimde korkum anestezi ile hsg çektirmek açıkçası başka bir sebebide daha önce iki defa cikolatakist patlamasından dolayı acil şekilde ameliyat olmam ve ameliyat sonrası gelen sıkıntılar. Antalya da en sağlıklı şekilde hsg filmini nerede cektirebilirim lutfeenn yardımcı olun banaaa
Geçmiş olsun ben Memorial de çektirdim ağrısız çok azıcık sancılı benim adet sancılarım bile daha fazla oluyor öyle söyleyeyim size 410 liraya çektirdim bn
Ilk once Cevap verdiliniz için çok teşekkür ederim benim adet dönemlerim çok fazla sancılı önceden ameliyatim da var iki tane sizde tüpler açık çıkmıştir büyük ihtimalle anestezi ilemi oldu lokal anestezi mi çok soru sordum galiba ama çok teşekkür ederim çok![]()
Merhaba İzmir medicalpark hastanesi mi benim de çektirmem lazım fiyat araştırıyorumMEDİCAL PARK 600 TL
Merhaba İzmir medicalpark hastanesi mi benim de çektirmem lazım fiyat araştırıyorum
Anladım canım teşekkür ederimizmirde fiyatlar ne bilmiyorum canım
Ne kadar uçmuş fiyatlar ben 2016 da vitalede anestezi li çektirmiştim 350 tlydi yine en makul orasıydı diğerlerine nazaran Bi sorun istersenizofm hastanesi 800 tl
Ne kadar uçmuş fiyatlar ben 2016 da vitalede anestezi li çektirmiştim 350 tlydi yine en makul orasıydı diğerlerine nazaran Bi sorun isterseniz