• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyada rahim filmi cekilenler

ah ah aynı benim gibi olmuşsun canım geçmiş olsun bende senin gibi okadar agrıyacagını tahmin etmeden tek başıma gitmiştim 4 yıl önceydi akdeniz Tıpda yaptırmıştım mafoldum oneydi sanki içimden damar söktüler öyle bir agrıyı ilkdefa tatmıştım gene millet agrı kesici içiyormuş bana öyle bişey diyen olmamıştı hiç canım tatlı degildir canım yansa kolay kolay ses etmen ama bu agrı çıglık attırmıştı işlem bittiginde ayaga zor kalkıp giyinmiştim elim ayagım boşalmıştı resmen ikigünde sancım olmuştu arkasından çektirecekler dikkat etsin belki yapılan yerdende fark ediyordur bilemem ..

doktorlar bunu neden yapar anlamıyorum yanı hastanın oyle bır acıyı yasayacagını bıle bıle neden anestezi kullanmazlar ki?ben tek degılmısım yanı doktorların kolayına gelıyor sanırım ondan boyle.neyse cektıren arkadaslar hepinize gecmıs olsun Allah boyle bır acıyı bır daha kımseye yasatmasın

bende rahim filmini çok araştırdım Antalyada Akdeniz tıp fakültesinde polikinlik dr ağrı eşiğin düşükse ağrı kesici iç gel dedi Çok kişiden de sordum dayanamıyacağını söyleyenler için özel hastanelerde genel anestezi yapılıyormuş ben Vitalede çektireceğim regli olmayı bekliyorum Ama ne kadar düşünürsen o kadar strese giriyor eğer imkanın varsa özelde 10 dk lık anestesi ile çektir ben ölyle yapacağım. allah şifa versin.

dün çektirdim medicalde arkadaşım .çok kısa sürüyo anestezi ile .sosyal güvencen varsa 135 tl ödüyorsun gayet kibar davrandılar. korkulacak bişey yok.

konuya cvp veren arkadaslar coktesekkürler peki fiyat olarak kaca cektirmiştiniz meydan tıpa gidiorum orda sordum 164lira amadoktor anestezi al uyu bişey olmazbişey hissetmişceksin dio onun fiyatıda 230 ne yapacagımı sasırdım:37:
para içinmi yapıyor ne için bilmiyorumartık fazla süren bi işlem degilmiş kiminin cok agrısı olmus kimin olmamıss ölerahimfilminden korkmuyorumda zaten bu ay ertelendi artık cekilmekiçin gec kalmısım sizlerkacınıc gün cektirmiştiniz

medical parka gti cnmm anestezili 135 verdim dün. sosyal güvencen varsa tabi bu fiyat.

medikal parktaki ne kadar uygun fiyatlıymış şaşırdım.hem anestezili çok uygun bence.

bide antalyada akar diye bir merkez varmış.ama gerçi orası kurulalı çok oldu onların cihazida eskimidir acaba.bu konuda fikri olan varmı

mrb arkadaslar antalyada rahim filmi cektirenler nerde cektirdiniz deneyimlerinizi paylasırsanız sevinirim....

mrh arkadaşlar ben vitale hastanesinde çektirdim..Korkutmak istemem ama ben acıya dayanıklı olduğum halde çok acı çektim..sonra keşke bayıltsalardı dedim ama..geçti..zor dayandım..bazı arkadaşlar hiç hissetmedim bile demişler ama ben çok acı çektim..bebek için katlanıyosun...kendinizi kandırrmak yerine bilip gitmek daha iyi bence..o yüzden yazmak istedim..

medikal parkta çektirenler yazsalar bize daha bilgi verseler çok sevinecem.

arkadaşlar antalyada değilim ama yazmak istedim.ankarada özel bi hastanede.bende bikaç gün önce çektirdim anestezili.bence durumu olam kendini riske etmesin kesinlikle anestezili.ben bu şekilde yaptırmama rağmen kalktığımda baya bi ağrı vardı vajınamda kasıklarımda.doktorumda söyledi zaten normal yolla yapamazmışız bu işlemi diye.sonuç kısmen tıklaı çıktı kanallarım.

Gecen sene 19 mayista cektirmem gerekiyordu calistigim icin hep dr lar izinliymis bizde andeva da dr bulduk o zaman orda hakan bey vardi o cekti uyuttular bisey hissetmedim anesteziden cok korkmustum ilk kez anestezi oluyorum diye ama sevdim anesteziyi kafan guzel oluyo:))

Gecen sene 19 mayista cektirmem gerekiyordu calistigim icin hep dr lar izinliymis bizde andeva da dr bulduk o zaman orda hakan bey vardi o cekti uyuttular bisey hissetmedim anesteziden cok korkmustum ilk kez anestezi oluyorum diye ama sevdim anesteziyi kafan guzel oluyo:))

Merhaba jakobi hamilesin sanırım çok güzel allah güle güle kucağına almayı nasip etsin inşş...nasıl hamile kaldığını yazar mısın hsg ile mi tüp bebek mi kendiliğinden mi

Antalyali hanimlar bir el atin lutfen telefonda fiyat da vermiyolar artik :( hangi hastane ne kadara cekiyor duyan bilen varsa bi yaziversin

Bana kimse yardmci olmadi ama ben yazaym bugun medical park anestezili rahim filmine 500 tl dedi ama muayene olma sartiyla muayene ucreti de uzman doktorsa 65 tl profsa 165 tl
Anadolu hastanesi 750 tl dedi muayene ucretini bile sormadan uzaklastm ordan :KK70: nekadar pahaliyms ya ben de en son akar radyolojiyi aradm 450 tl fiyat verdi kibar tatli bi kadin adetmi bekliyorm ordan randevu alcam insallah

MRB hanımlar Antalya ya yeni yerleştik burada hsg filmi çektirmek için doktor Cahit Bozyel e muayene oldum hsg dedi ama fiyat çok yüksek ve anestezi dedi 650 TL fiyat çıktı sadece film için. Adetlerim genelde çok sancılı olur ağrı esiğim yüksektir benimde korkum anestezi ile hsg çektirmek açıkçası başka bir sebebide daha önce iki defa cikolatakist patlamasından dolayı acil şekilde ameliyat olmam ve ameliyat sonrası gelen sıkıntılar. Antalya da en sağlıklı şekilde hsg filmini nerede cektirebilirim lutfeenn yardımcı olun banaaa

Back
X