Antalya’da Revizyon Burun Estetiği

gizmoo88

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
189
24
298
Ankara
Kızlar selam Antalya’da revizyon burun estetiği olup memnun kalan varsa buraya yazabilir mi? Özellikle uzun dönemde memnun olanlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Su anki görüntüsünden mutsuzum çökme ve aşağıya inme gibi durumlar var
Ben Manavgatta bi hastanede oldum çok mutsuzum benimkini aşırı kalkık kısa yaptı burun deliklerim kocaman duruyor karşıdan inanılmaz kötüyüm revizyon için 6 ay en az 1 yıl beklemek lazımmış

Evet canım biraz bekle daha sağlıklı sonuç Alman için burun ucu düzeltme ameliyatları var onları araştır özelden bi atar mısın bakayım ne kadar kalkık

Yarın çıkacak ama hiç umudum yok hayattan bezmiş durumdayım 24 saat ağlıyorum durum bu
Bu kadar üzülmene değmeyecek alçın duruyor daha. Ameliyat masasından kalkar kalkmaz sonuç bekliyorsun anlıyorum da seni ama boş yere kendini üzüyorsun. 1-2 ay geçsin önce şimdi yapabileceğin bir şey de yok zaten.

Bu kadar üzülmene değmeyecek alçın duruyor daha. Ameliyat masasından kalkar kalkmaz sonuç bekliyorsun anlıyorum da seni ama boş yere kendini üzüyorsun. 1-2 ay geçsin önce şimdi yapabileceğin bir şey de yok zaten.
Ağlama krizlerine giriyorum tek yapabildiğim bu şu an da

Hüseyin balıkçının yaptığı burunlar çok güzel.

Back
X