Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su anki görüntüsünden mutsuzum çökme ve aşağıya inme gibi durumlar varNeden revizyon olmak istiyorsun
Siz Antalya da mı oldunuzNeden revizyon olmak istiyorsun
Ben Manavgatta bi hastanede oldum çok mutsuzum benimkini aşırı kalkık kısa yaptı burun deliklerim kocaman duruyor karşıdan inanılmaz kötüyüm revizyon için 6 ay en az 1 yıl beklemek lazımmışSu anki görüntüsünden mutsuzum çökme ve aşağıya inme gibi durumlar var
Alçın çıktı mı ya da ne zaman çıkacaktı?Ben Manavgatta bi hastanede oldum çok mutsuzum benimkini aşırı kalkık kısa yaptı burun deliklerim kocaman duruyor karşıdan inanılmaz kötüyüm revizyon için 6 ay en az 1 yıl beklemek lazımmış
Yarın çıkacak ama hiç umudum yok hayattan bezmiş durumdayım 24 saat ağlıyorum durum buAlçın çıktı mı ya da ne zaman çıkacaktı?
Bu kadar üzülmene değmeyecek alçın duruyor daha. Ameliyat masasından kalkar kalkmaz sonuç bekliyorsun anlıyorum da seni ama boş yere kendini üzüyorsun. 1-2 ay geçsin önce şimdi yapabileceğin bir şey de yok zaten.Yarın çıkacak ama hiç umudum yok hayattan bezmiş durumdayım 24 saat ağlıyorum durum bu
Ağlama krizlerine giriyorum tek yapabildiğim bu şu an daBu kadar üzülmene değmeyecek alçın duruyor daha. Ameliyat masasından kalkar kalkmaz sonuç bekliyorsun anlıyorum da seni ama boş yere kendini üzüyorsun. 1-2 ay geçsin önce şimdi yapabileceğin bir şey de yok zaten.
Yani ne desem boşa gidecek zaten. Sen 1-2 ay daha üzülürsün böyle sonra üzüldüğüne pişman olacaksın.Ağlama krizlerine giriyorum tek yapabildiğim bu şu an da