• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da tüp bebek tedavisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi rom07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rom07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2024
1
0
1
33
Merhabalar. Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde 3 kere aşılama oldum. Doktorum Serap hoca. Bu sonuncusu da tutmazsa tüp bebeğe geçiş yapacağız ama hala nerede yaptırsak kararsızız. Açıkçası eğitim araştırma maddi olarak diğerlerinden çok daha uygun ama eğer tutmazsa verdiğimiz zaman ve para boşa gidecek. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Bir de aşılamalarımı olduğum için galiba rapor hakkım oluyormuş. Bunu nerelerde kullanabilirim?

Merhabalar. Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde 3 kere aşılama oldum. Doktorum Serap hoca. Bu sonuncusu da tutmazsa tüp bebeğe geçiş yapacağız ama hala nerede yaptırsak kararsızız. Açıkçası eğitim araştırma maddi olarak diğerlerinden çok daha uygun ama eğer tutmazsa verdiğimiz zaman ve para boşa gidecek. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Bir de aşılamalarımı olduğum için galiba rapor hakkım oluyormuş. Bunu nerelerde kullanabilirim?
merhaba ben de eğitim araştırma hastanesinde serap hocaya aşılama yaptırdım fakat sonuç negatif. İkinci aşılama için adetimi bekliyorum eğer o da tutmazsa hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçeceğiz. Bence sizde üçüncü aşılama da olmazsa şansınızı tüp bebekten yana kullanın. Bu arada ben aşılama için herhangi bir ücret ödemedim ilaçlar haricinde. Siz de ne sorun vardı ne için olmadığını söylüyor serap hanım?

Back