Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaslar.bu benim 4 .denemem bugun transferin 5. Gunu heyecanla sonucu bekliyoruz
Ben euro fertilda yaptirdim tonguc beye.bu yeni cikan bagisiklik serumunu yaptirdik bakalim insallah ise yararmerhaba hayırlı olur inşallah. nerde yaptın antalyada bende 5. yi yapacam merkez arıyom sorun neydi
Ben euro fertilda yaptirdim tonguc beye.bu yeni cikan bagisiklik serumunu yaptirdik bakalim insallah ise yarar
bende adetle birlikte memorial da başlıcam inşallah
Serum seansi 400 tl ye yaptilar.eger pozitif olursa sonuc tekrar yapilacakinşallah, bu serum kaç para,kimlere yapılıyor acaba
LABARATUAR DA bir değişiklik yok sAnırım sadece doktr değişmiş. terddüt ettik ama doktor çok iyi açıkladı herşeyi bizde olumlu baktıkmemorialde doktor değişmiş heralde laborutuvar ekibidemi değişmiş ?
Memorialde basari orani nasil .biraz fiyatlarin yuksek oldugunu duymustumLABARATUAR DA bir değişiklik yok sAnırım sadece doktr değişmiş. terddüt ettik ama doktor çok iyi açıkladı herşeyi bizde olumlu baktık
Ben nette arastirdim batu bey baya iyiymis labaratuarlari antalya daki en iyi labaratuarmis arastirmalarima gore. Tereddutle gittim ama Doktor cok iyiydi. Kimseyi kotulemedi. Buradaki tüm merkezler iyi dedi ama biz risk aliyoruz dedi 3 yumurta da olsa 5. Gune gitmeden transfer olmaz dedi. Bize cok mantikli geldi anlattigi seylwr.bu arada fiyatta 4950 dediler sanirim yaklaşık her yerde ayni.Memorialde basari orani nasil .biraz fiyatlarin yuksek oldugunu duymustum
Ben nette arastirdim batu bey baya iyiymis labaratuarlari antalya daki en iyi labaratuarmis arastirmalarima gore. Tereddutle gittim ama Doktor cok iyiydi. Kimseyi kotulemedi. Buradaki tüm merkezler iyi dedi ama biz risk aliyoruz dedi 3 yumurta da olsa 5. Gune gitmeden transfer olmaz dedi. Bize cok mantikli geldi anlattigi seylwr.bu arada fiyatta 4950 dediler sanirim yaklaşık her yerde ayni.
Nerede yaptirmistiniz ilk denemeyimerhaba bende antalyada yaptırdım. 1. denemem bugün negatifle sonuçlandı. ikinciyi aynı yere yaptırmayı düşünüyorum.
Ben nette arastirdim batu bey baya iyiymis labaratuarlari antalya daki en iyi labaratuarmis arastirmalarima gore. Tereddutle gittim ama Doktor cok iyiydi. Kimseyi kotulemedi. Buradaki tüm merkezler iyi dedi ama biz risk aliyoruz dedi 3 yumurta da olsa 5. Gune gitmeden transfer olmaz dedi. Bize cok mantikli geldi anlattigi seylwr.bu arada fiyatta 4950 dediler sanirim yaklaşık her yerde ayni.[/QUO insallah gerek kalmaz bu kez son olur benim icin.donmus embriyom da var yine ayni yerde yaptiricam heralde.4950 ilaclar dahilmi yoksa hastanenin aldigimi
Hakkinizda hayirlisi olsun.merhaba bende antalyada yaptırdım. 1. denemem bugün negatifle sonuçlandı. ikinciyi aynı yere yaptırmayı düşünüyorum.
Özel gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım. negatifle sonuçlansada memnun kaldım.Nerede yaptirmistiniz ilk denemeyi
Bende oraya gorusmeye gittim fakat icimden hic orda yaptirmak gelmedi.ortamdan hoslanmadim soguk geldi bana .Özel gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım. negatifle sonuçlansada memnun kaldım.
bilmem çok ilgililerdi. hemşireler olsun mete bey olsun gayet sıcak davrandı. bekleme salonundaki ortam soğuk gelmiş olabilirBende oraya gorusmeye gittim fakat icimden hic orda yaptirmak gelmedi.ortamdan hoslanmadim soguk geldi bana .
bilmem çok ilgililerdi. hemşireler olsun mete bey olsun gayet sıcak davrandı. bekleme salonundaki ortam soğuk gelmiş olabilir[/QUOTEolabilir bide evime uzak olmasi beni etkilemistir belki