• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyada tup bebek yaptiranlar buraya buyrun

karakiz61

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
201
111
18
42
Mrb arkadaslar.bu benim 4 .denemem bugun transferin 5. Gunu heyecanla sonucu bekliyoruz

bende adetle birlikte memorial da başlıcam inşallah

memorialde doktor değişmiş heralde laborutuvar ekibidemi değişmiş ?
LABARATUAR DA bir değişiklik yok sAnırım sadece doktr değişmiş. terddüt ettik ama doktor çok iyi açıkladı herşeyi bizde olumlu baktık

Memorialde basari orani nasil .biraz fiyatlarin yuksek oldugunu duymustum
Ben nette arastirdim batu bey baya iyiymis labaratuarlari antalya daki en iyi labaratuarmis arastirmalarima gore. Tereddutle gittim ama Doktor cok iyiydi. Kimseyi kotulemedi. Buradaki tüm merkezler iyi dedi ama biz risk aliyoruz dedi 3 yumurta da olsa 5. Gune gitmeden transfer olmaz dedi. Bize cok mantikli geldi anlattigi seylwr.bu arada fiyatta 4950 dediler sanirim yaklaşık her yerde ayni.

merhaba bende antalyada yaptırdım. 1. denemem bugün negatifle sonuçlandı. ikinciyi aynı yere yaptırmayı düşünüyorum.

Ben nette arastirdim batu bey baya iyiymis labaratuarlari antalya daki en iyi labaratuarmis arastirmalarima gore. Tereddutle gittim ama Doktor cok iyiydi. Kimseyi kotulemedi. Buradaki tüm merkezler iyi dedi ama biz risk aliyoruz dedi 3 yumurta da olsa 5. Gune gitmeden transfer olmaz dedi. Bize cok mantikli geldi anlattigi seylwr.bu arada fiyatta 4950 dediler sanirim yaklaşık her yerde ayni.

Ben nette arastirdim batu bey baya iyiymis labaratuarlari antalya daki en iyi labaratuarmis arastirmalarima gore. Tereddutle gittim ama Doktor cok iyiydi. Kimseyi kotulemedi. Buradaki tüm merkezler iyi dedi ama biz risk aliyoruz dedi 3 yumurta da olsa 5. Gune gitmeden transfer olmaz dedi. Bize cok mantikli geldi anlattigi seylwr.bu arada fiyatta 4950 dediler sanirim yaklaşık her yerde ayni.[/QUO insallah gerek kalmaz bu kez son olur benim icin.donmus embriyom da var yine ayni yerde yaptiricam heralde.4950 ilaclar dahilmi yoksa hastanenin aldigimi

Bende oraya gorusmeye gittim fakat icimden hic orda yaptirmak gelmedi.ortamdan hoslanmadim soguk geldi bana .
bilmem çok ilgililerdi. hemşireler olsun mete bey olsun gayet sıcak davrandı. bekleme salonundaki ortam soğuk gelmiş olabilir

biz de yarın memoriale gidicez 1. de batu bey vardı çok memnunduk ama laboraturı için daha doğrusu embiryolara pgd cghyaptırdığımız için yine aynı yere gidicez adet öncesi doktorla tanışmak için yapılacak test varsa onlar için gidicez heyecanlıyım 5 ay sonra yeniden başlıyoruz

Back
X