Antalya'da yaşayan Arkadaşlar

tiwinky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
296
1
116
39
Tekirdağ
Merhaba,

Hava nasıl şu an oralarda yağmur var mı? Sıcaklık denize girilebilir seviyede mi? Bu hafta sonu tatile geleceğim Alanya'ya ancak tedirginim.

antalya son 1 haftadır hafif yağmurlu ve parçalı bulutlu.tabi ben bulunduğum yere göre yazıyorum. bu hafta yağışların geleceğini duymuştum.ama tatil yapılmayacak gibi değil.yağmur yağdığı zaman hemen güneş çıkıyor ve kızdırıyor

antalya son 1 haftadır hafif yağmurlu ve parçalı bulutlu.tabi ben bulunduğum yere göre yazıyorum. bu hafta yağışların geleceğini duymuştum.ama tatil yapılmayacak gibi değil.yağmur yağdığı zaman hemen güneş çıkıyor ve kızdırıyor

çok teşekkürler cevap için. siz nerede oturuyorsunuz? merkez mi?

Gece baya şiddetli yağmur yağdı
fakat sabah çilendi
şimdi hava açtı gibi
ama antalya da biliyorsunu dört mevsim birde yaşanıyor
ama haftaa sonu güzel olur bence

Gece baya şiddetli yağmur yağdı
fakat sabah çilendi
şimdi hava açtı gibi
ama antalya da biliyorsunu dört mevsim birde yaşanıyor
ama haftaa sonu güzel olur bence

Bencede hafta sonu güzel olur gibi. Ama cumaya kadar böyle devam etcekmiş galiba. Gerçekten buranın havasına hiç belli olmuyor. Şuan rüzgar var ve hava kapalı. 2-3 gün önce yanıyoduk.

teşekkürler cevaplarınız için. umarım düzelir cumartesi gelip çarşamba dönücez zaten. inşallah yağmurlu ve soğuk geçmez.

hava nasıl oralarda üşüyor musunuz arkadaşlar? hava yağmurlu, otelim açılmamış, aksilikler şimdiden başladı. umarım güzel geçer.

Back
X