Antalyadakı hamısler nerdesınızzz:)

mrhaba Ben de Antalyadayim. hamileyim 21haftalık akdeniz şifa varsak ertugrul beye gıdıyorum . ertugrul beyın hastası olan dogum yapmıs olan kısıler varsa onerılerını beklıyorum tesekkur ederım sımdıden .

Bende 18 haftama kadar ona gttim 18 haftda degstrdim doktorumu cok labali espirinin dozunu kacriyor

4 gun once ozel ofm de lutfiye eren yazicida erken dogum yaptim cnm 33 haftalik doktorum superdi gerckten bebegm kuvezde ama iyi olck ins
İNŞ, HAYIRLI OLSUN BEBEGIN, ALLAH SAGLIKLI BIR OMUR NASIP ETSIN . BENIM BEBEGIMDE 26 ICINDE SUAN HERHANGI BIR SORUN YOK , DOGUM OLRK INS OLURSA NORML DOGUM ISTIYORUM HAYIRLISIYLA

İNŞ, HAYIRLI OLSUN BEBEGIN, ALLAH SAGLIKLI BIR OMUR NASIP ETSIN . BENIM BEBEGIMDE 26 ICINDE SUAN HERHANGI BIR SORUN YOK , DOGUM OLRK INS OLURSA NORML DOGUM ISTIYORUM HAYIRLISIYLA

Sagl cnm amin insallah ck dkkat et kennde cnm belli olmuyo ben sezeryan istydum ama daha vardi gunume carsamba doktra gttim muaynede hc bi sorun yokdu pazar gunu suyum patladi hemen amlyata aldilar
Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin

Kizlar bende antalyadayim 6+2 gunluk hamileyim bu hafta gittim doktor hosuma gitmedi hic ilgilenmedi doktor önerisi olan var mi ??

4 gun once ozel ofm de lutfiye eren yazicida erken dogum yaptim cnm 33 haftalik doktorum superdi gerckten bebegm kuvezde ama iyi olck ins
merhaba umarım yazdığımı görürsünüz bebeğiniz iyi olmuştur artık inşallah bende ofmye gidiyorum 29 haftalığım şuan ama benimde erken doğum riskim var doktorumdan memnunum ama erken doğum olursa yenidoğan ünitesi nasıl bu konuda biraz tedirginim bu konuda bir sıkıntı yaşamamışssınızdır umarım aydınlatırsanız sevinirim

[QUOheycanlabekliyorum, post: 38123889, member: 629084"]merhaba umarım yazdığımı görürsünüz bebeğiniz iyi olmuştur artık inşallah bende ofmye gidiyorum 29 haftalığım şuan ama benimde erken doğum riskim var doktorumdan memnunum ama erken doğum olursa yenidoğan ünitesi nasıl bu konuda biraz tedirginim bu konuda bir sıkıntı yaşamamışssınızdır umarım aydınlatırsanız sevinirim[/QUOTE]
Mrb bebegm iyi allaha skur kolumda yatiyo smdi :)
Rabbik bebsnizi korusum insl zamannda gelr ygun bakm untsi iyi hrr hafta frkli doktr bakio oraya kagan bryr drnk gelrsn ins ben ck memnn kaldm kendsnden tam ckmyanyakin alp diye bi dkktr denk geldi hatta tarttstk dktrla uzun sacli ondn memnn olmdm veri hrrsey iyydi

Mrb bebegm iyi allaha skur kolumda yatiyo smdi :)
Rabbik bebsnizi korusum insl zamannda gelr ygun bakm untsi iyi hrr hafta frkli doktr bakio oraya kagan bryr drnk gelrsn ins ben ck memnn kaldm kendsnden tam ckmyanyakin alp diye bi dkktr denk geldi hatta tarttstk dktrla uzun sacli ondn memnn olmdm veri hrrsey iyydi[/QUOTE]
cevabınız için teşekkür ederim içim rahatladı :)bebişin iyi olmasına çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah

cevabınız için teşekkür ederim içim rahatladı :)bebişin iyi olmasına çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah[/QUOTE]

Sahln amim ins sizde saglikla kucagnza alin insllah

Kizlar antalya. Devlet has. Selahattin kumru bey cok iyi bi doktormus arastirdigima göre aranizda bilen biri var mi ??

ben akdeniz şifa varsak şubesınden ertugrul akdas hamılelıgımın basından berı ona gıdıyorum memnunum

ben akdeniz şifa varsak şubesınden ertugrul akdas hamılelıgımın basından berı ona gıdıyorum memnunum
Merhaba, bende 31 haftalık hamileyim ertuğrul akdaşa gidiyorum. muayeneyi çok aceleye getiriyo sanki nasıl girip nasıl çıktığımı bilmiyorum. sizdede öylemiydi. doğum yaptınızmı o aşamada nasıl ilgilimi ertuğrul bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…