Birini gerçekten sevdiğimi nası anlarım?

solaweeeerdee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
4
1
1
26
Çok büyük bi yaşta değilim daha karşıma çok insan çıkıcak biliyorum ama birini sevdimmi nerden bilicem veya zamanı geldiğinde gerçekten nasıl anlicam

Çok büyük bi yaşta değilim daha karşıma çok insan çıkıcak biliyorum ama birini sevdimmi nerden bilicem veya zamanı geldiğinde gerçekten nasıl anlicam
Senin için gösterdiği çabadan, sözleri ve davranışlarının uyumundan anlayabilirsin.

anlatılacak bir durum değil. doğru kişiyi anlıyorsunuz. sorgulamıyorsunuz. kafanıza yatıyor. sizi yormuyor, değersiz hissettirmiyor.. kafanızda “acaba”lar olmuyor. ilişki bir sorumluluk değil anne, baba, kardese olan bağlılık kadar doğal ve kolay oluyor

eğer böyle dusunmeye devam ederseniz büyük ihtimalle bunu takıntı haline getirir ve cok sevseniz bile emin olamazsiniz bizzat yaşadığım için söylüyorum. benimki bu şekilde başlayıp OKB ye dönüştü her şeyi bu kadar sorgulamayı hem sağlık açısından hem de ileride bulunacaginiz ilişki konusunda

Sevgisini dilde değil davranışlarında gösteren, sizi kısıtlamayan destek olan, sömürmeyen,kıskançlık adı altında hastalıklı düşünceleri olmayan . Ailenize ve size saygısı olan birini bulunca sevdiğini anlarsın ,tam tersi bir karakter karşına çıkarsa kaç o sevgi değil toksitli bağımlılıktır.....

Back
X