Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdilik bu kadar..değerlendirmenize göre sizlerle paylaşicağım Fotoğraflarimi..Bu görüntüler Antalyada bir şelale ve Yine Antaydana manzara Fotoğraflari..Umarim beğenirsiniz..sevgi ve Saygilarimla..
slm zorlu sevdam cok guzel resımler.bende antalyada yasıyorum 5 aydır.yenı yerler arıyorum gezıp gorecegım.resımlerının ıcınde kı heryere gıttım fakat bırtanesı cok ılgınc geldı gormedıgım bır yer agaclarla kaplanmıs bır dagın tepesınde kılıseye camıye benzer bır yer o resım cok hos.nerde oldugunu antalyanın neresı oldugunu yazarsan cok sevınırım en yakın zamanda gıderım gormeye.simdiden tesekkur ederım.
Ah memeleketim güzel memleketim.... Yaşanılası değilsin biliyorum ama denizin doğan var yaa mükemmel ötesi bir şey... Teşekkürler arkadaşım resimler için....
bende artık antalyalı sayılırım eşim oralı ve ilk defa bayramda gittik çok gezme fırsatımız olmadı hem mevsimide değildi ama yinede çok beğendim (izmirli olmama rağmen)izmiri değişeceğim tek yer antalya olur herhalde. havasıyla insanıyla doğasıyla deniziyle herşeyiyle güzel bir yer.