• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ATIŞ SERBEST BEN ADAM OLMAM GİBİ !

güvenmediğiniz adamla neden evlisiniz?
boşanın geçin, zaten maddi gücünüz var, adamın da size bu süreçte duygusal desteği dahi yok.
boşanın geçin, zaten maddi gücünüz var, adamın da size bu süreçte duygusal desteği dahi yok.
Burada duygusal desteği kendime sağlamaktan , onunla savaşacak gücüm yok.

Burada duygusal desteği kendime sağlamaktan , onunla savaşacak gücüm yok. Benimkisi dertleşmek biraz toparlanayım yapacağım da . Hala sinirimi bozuyor işte hala ne olmuşlar hava da

Böyle erkeklerin parasını yiyceksin işte. Koparabildiğin kadar para kopar, ayrıl.

Konuyla alakalı sana tek önerim kitap okuman olur.
Akademisyenim ? Yeterince okumaların içindeyim . Burada yazma konusunda mı bu fikre kapıldınız ? Madem böyle değerlendirip öneriler de bulunacaksak size iletişimin boyutları ile ilgilenmenizi tavsiye ederim. Dimağın yedi mertebesinin ilk kapısını arşınlarsınız iyi günler

Benim parasına ihtiyacım yok ki. Ben sadece kendimi bu kaostan çıkarmaya çalışıyorum. Hemcinslerimden iyi kötü destek alıp ,yalnız olmadığımı bilmek istiyorum.
Adamın bu tavırlarına katlanmaya devam mı edeceksiniz? Evet paraya ihtiyacımız yok ama, kocanın parasını yemezsen, yedirecek başkasını bulur

Adamın bu tavırlarına katlanmaya devam mı edeceksiniz? Evet paraya ihtiyacımız yok ama, kocanın parasını yemezsen, yedirecek başkasını bulur
Yoo bu çok güzel bir cümle değil ama , babamın vefatını bekliyorum . Benim içinde çok zor ama babam vefat edince ve sular durulunca yapmam daha iyi gibi olacaktır . Babasının durumundan dolayı ona yükleniyormuşum imajını vermek istemiyorum . Çünkü bunu yaparak benim sinirimi bozacağını iyi biliyor .

Bir de bu kanser tedavisi görüyor olması gerçekten Allah kimsenin başına vermesin . Ben bir yandan babam için uğraşırken bir yandan da bunun saçmalıkları ile uğraştım . Kardeşlerimin en büyüğü benim onlarla da ilgilendim onlar da babamla ilgilendiler bir ekip işi kurduk . Onunla ilgilenecek bir savaş verecek enerji sarf etmek istemedim şu vakte kadar . Ama artık gücüm de yoruldu

Akademisyenim ? Yeterince okumaların içindeyim . Burada yazma konusunda mı bu fikre kapıldınız ? Madem böyle değerlendirip öneriler de bulunacaksak size iletişimin boyutları ile ilgilenmenizi tavsiye ederim. Dimağın yedi mertebesinin ilk kapısını arşınlarsınız iyi günler
Düzgün Türkçe yazamayan bir akademisyen mi? İlginçmiş.

Öncelikle biraz kitap okuyun. Yazdıklarınızda hiç anlam bütünlüğü yok.
Kocanız kaç yaşında? 18-20 yaşında ergenler gibi muhabbetleri var. Ayy hiç sevmem olgunlaşmadan evlenen erkekleri ve onlarla evlenip sonra drama yapan kadınları.
bence biraz büyümeyi deneyin.

Öncelikle biraz kitap okuyun. Yazdıklarınızda hiç anlam bütünlüğü yok.
Kocanız kaç yaşında? 18-20 yaşında ergenler gibi muhabbetleri var. Ayy hiç sevmem olgunlaşmadan evlenen erkekleri ve onlarla evlenip sonra drama yapan kadınları.
bence biraz büyümeyi deneyin.
Bak geç o halde :)

Hallettim sanırım tam anlamıyla yazdım
Çok iyi yapmışsınız. Okudum. Sizin eşiniz aranıyor. Yani aktif olarak sosyal medyada aranmasa dahi(ki onuda yapıyor bence) gözü dışarıda biri. Sizin onunla ilgilenmemeniz gayet normal geldi bana. Hatanız sevgililiğinizde böyle hatalar yapan birinin değiştiğine inanıp dönmeniz olmuş. Zaten Instagramdan ona yürürdüm falan demesi sosyal medyadaki kadın avcilarindan biri olduğunu gösteriyor.

Back
X