canım deepo da ceylan bebede acayip indrim var şu sıralar tavsiye ederim..lc waikiki de aynı şekilde indirimde..hastane çıkışı vs. için kapalı yolda ilke bebeden alabilirsin..kraft istiorsan aynı pasajın içinde irem bebe var orada kraft satılıyo sanırım..pazarlara bakmanı da tavsiye ederim gerçekten mğazalarda satlanların kalitesinde daha uyguna bulabiliosun..çin malı falan da diil..
mrh canım.bende antalyadayım.aslında doğum mart sonu ama şunada erken doğum riski yüzünden yeni çıktık hastaneden.iki güne bir gidiyoruz hastaneye.
biz de park yatak aldık kraftın.adını unuttum şimdi şarampol kapalı yolda bir otel var onun altındaki pasajda irem ve ilke bebe var.oradan da alabilirsin.krfatın bayisi orası.birde eski otagarın hemen kuzeyinde clup junyur var.görüşmek üzere.
önemli değil canım.tabiki birbirimize yardımcı olucaz son anlara da bırakmamaya çalış gerçekten çok zor oluyr sonra.
haklısın ama sonra gerçekten hazırlamak çok zor.biz de sona na bıraktık.daha önceden üç düşüğüm var hala kaybetme riskimiz vardı.o yüzden hep ertelemiştik.şimdi de risk devam ediyor ama son aylardainan hem risk hem hamillelik çok zor.
bu arada biz park yatağı yatak odasında kullanıcaz.eşyalarını koyacak başka dolabımız olmadığı için de bir oda hazırladık kızıma.büyüyebilen yataklardan aldık.dolabını ve şifoniyerini sanayide yaptırdık.çokk ucuza geldi böylece.dolabın ve şifoniyerin üzerine ahşap çıkartmalardan aldık.kulpları da yine o mağazalrdaki figürlü takımlardan aldık.bir kaç aksesuar öyle değiştyiriyorki görüntüyü.aynı takımı yaklaşık 1500tl falan demişlerdi.yatağı uyku seti cibinliği falan ile bize yaklaşık 800 maloldu ama mağazanın aynısı.aklında olsun canım
selamm kızlar bende antalyalı hamişim yeni gördüm sayfayı.Benede dün eşimle eski otogarın çarprazındaki junıor club tan bebek arabası aldık.johnson marka ve 130 tl sadece hemde çok güzel.tavsiye ederim gidin bi bakın.Bu arada eşim benimle gezmekten çok sıkılıyor.Eğer alışverişe çıkmak isteyen olursa bebek için ben seve seve gelirim :)
babylove arabaların çok şekermiş allah içinde büyütmeyi nasib etsin inşallah.
Bir gün ayarlayıp çıkalım o zaman şöyle antalyanın altını üstüne getirelim..
oturduğun semt neresi canım ben larada oturuyorum
merhaba arkadaşlar bende antalyada yeni sayılırım 1 yıl oldu ama hamilelikten bi yere pek çıkamadım artık 36. haftadayız şeker sepetini kapı süsünü kendim yapmak istiyorum sarf malzemelerini nereden alacağımı bilemiyorum bu konuda fikri olanlar yardımcı olursa çok sevinirim herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar :CüvCüv:
Çok sağol canım teşekürederim..
bu hafta içinde alıcaz allah nasib ederse..son bir kez doktora tastikleteyimde cinsiyetlerini sonrada yanlışlık olmazsınkaydirigubbakcemile3..
VALLA ÇOK İYİ OLUR BAK MESELA MİGROSTA MOTHERCARE VARYA YENİ ÖĞRENDİM AYIN 15'DE İNDİRİM OLUYO AMA SABAHTAN GİDELİM..HA NE DERSİN UYGUNMUDUR..??BEN HEMEN ERKENDEN GİDİCEM YOKSA TAKİP EDENLER VARMIŞ VALLA BANA BİŞEY KALMAZ SONRA.60 TL OLAN ÜRÜNLERİ 30 ALIYOSUN HEMDE KAÇ ZIBIN..
canım ben altınkum civarında oturuyorum.
yani ikimizde ant.köşelerindeyiz anlayacağınkaydirigubbakcemile3boshayallersmile
valla canım çok uzakmış aramız ama önemli değil zaten çarşıda buluşuruz.Ama bi sorun var ben çalışıyorum 1 ay sonra doğum iznine çıkacağım.O zamana kadar da saat 4 ten sonra çıkabilirim ancak senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?