Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok mu fikir alışverişi yapacak olan ? ? ?![]()
![]()
ya bende baktım oralara ama sanki çeşit yok gibi hep eski modeller var , ben araba falan alıcam dokuma da özdileğin orada mabek var kraft bayisi , arabaları , oyun parkları falan çok hoşuma gitti ,çok büyük ihtimal oradan alıcam , siz araba falan aldınız mı peki ?Valla ben kapaliyolda minicodan aldim braz bisiler
Almadim ozdilegn ordaki mgazlari grdm bennkapaliyolda ilke bebede baktm modele ama nerdn alirim blmyrmya bende baktım oralara ama sanki çeşit yok gibi hep eski modeller var , ben araba falan alıcam dokuma da özdileğin orada mabek var kraft bayisi , arabaları , oyun parkları falan çok hoşuma gitti ,çok büyük ihtimal oradan alıcam , siz araba falan aldınız mı peki ?
Anladım ilke bebeye de baktım ama hiçbirşey beğenmedim zaten personel de ilgilenmiyor ,sanırım ben mabekten alıcam :) :)Almadim ozdilegn ordaki mgazlari grdm bennkapaliyolda ilke bebede baktm modele ama nerdn alirim blmyrm
Hangi marka begendin bellimiAnladım ilke bebeye de baktım ama hiçbirşey beğenmedim zaten personel de ilgilenmiyor ,sanırım ben mabekten alıcam :) :)
kraftın bütün modellerini beğendim fakat karar veremedim , bir tanede wollex new york araba vardı o da çok güzeldi ya kraft ya da wollex alıcam zaten :) :)Hangi marka begendin bellimi
kraftın bütün modellerini beğendim fakat karar veremedim , bir tanede wollex new york araba vardı o da çok güzeldi ya kraft ya da wollex alıcam zaten :) :)
aa evet wei-b da çok üzel onu da görmüştüm mağazada gloria modeli çok hoşuma gitmişti rengi falan 13+5 :) :)Kraft twist rlx benmde ck hsma gtti ama bi milyar kusur nekdr bncek belli dgl zaten heryere arabayla gidip gliorz o yzden ben vazgectm wei-b nin var btane 680 tl onu alicm bu arada kac haftaliksin
aa evet wei-b da çok üzel onu da görmüştüm mağazada gloria modeli çok hoşuma gitmişti rengi falan 13+5 :) :)
onu bende düşünebilirm ama krafta saplandım sanki :) :) aslında wei-b alman markası o da gayet kaliteli duruyordu bende düşünebilirim , kız diyorlar şimdilik :)Evet onu alicam gloria aa sn daha yeniymissin :) 26 haftann icindeyim ben :) cnsyeti bellimi
Benm hsma gtti evet alman markasi ben bnu alicm benm oglusum olck insallah hangi hstnye gidiosjemelucakbnpost: 36655344 .!.:onu bende düşünebilirm ama krafta saplandım sanki :) :) aslında wei-b alman markası o da gayet kaliteli duruyordu bende düşünebilirim , kız diyorlar şimdilik :)
Hayırlı olsun , inşallah sağsalim dünyaya gelir :) :) vitale gidiyorum ben :) siz hangi hastaneye gidiyorsunuz ?Benm hsma gtti evet alman markasi ben bnu alicm benm oglusum olck insallah hangi hstnye gidiosj
Hayırlı olsun , inşallah sağsalim dünyaya gelir :) :) vitale gidiyorum ben :) siz hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
iyi bakalım ama bence dokumadaki bebek mağazalarına da bir göz atın derim ben dediğim yerde acayip model var :) :) sadece tavsiye tercih size kalmış :)Amin insallah ofm ye gidiyorum bende
iyi bakalım ama bence dokumadaki bebek mağazalarına da bir göz atın derim ben dediğim yerde acayip model var :) :) sadece tavsiye tercih size kalmış :)
tabiki öyle daha çokk var ama zaman hızlı geçiyor :) :) şimdiden araştırmak lazım :) :)Bliyrm oralari onunden cok geciyorum ama ben netten butun modelleri arastirdim ve gidip begndklerme magzlarda canli baktim en ck o hsma gtti bakalm yne :) daha var naslsa acelemiz yok :)
tabiki öyle daha çokk var ama zaman hızlı geçiyor :) :) şimdiden araştırmak lazım :) :)