• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sadece amh 0.02 veya yakın değerde olanlar gelsin !!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu söylediğinizin altındaki korkunc ima nedir öyle “umarım anne olur da insanlara öfkesi diner” çok üzücü gerçekten aynı şeyden muzdarip olup ayni yerden yaralamaya çalışıyorsunuz. Halbuki amh değeri 0,04 olan ben bu hanfendinin ne demek istediğini çok iyi anladım. Bizde bir yumurta bile zor çıkıyor o da bazen boş bazen dejenere olmuş şekilde ve açıkçası ben bu hastalarda hangi protokollerin genelde uygulandığını ve insanların nasıl yol izlediğini merak ediyorum. Çok fazla konu dışı yorumları da okumak bana katkı sağlamıyor
Tam olarak bahsettiğiniz manada söylendi ve zaten ondan sonra uzatmadim. Veren Allah, vermeyen Allah verdiğini alacak olan Allah. Kimse bugününe bakmasın. Bakın mesela açtığım Konuya uzun süredir bakmamıştım okurken 17 tane yumurtası olan birinin muhabbettir okudum yeniden vakit kaybettim. Yazık günah. Biz neden bu konunun altında farklı mevzuları okuyoruz. Zaten süreç karışık. O kadar uyarmama rağmen işsiz olanlar gelmiş yorum yapmış gitmiş. Neyse.

konu aylar sonra hortlamis
ben konu sahibine hak verdim. 0.02 ile bir yola girmiş , iki folikul ciksa öpüp basina koyacak. basliga bile yazdihi halde yorum atmislar "18 folikul cikti" diye.
oysa tam olarak onlar gelmesin demis. 0,7 , 1,2
tamam doktorunuz "yasina gore düşük" demistir ama 0,02lik kadinin konusunda ne isiniz var, tonla düşük amh konusu var. oraya yazin.
"90 kilo ve civari zayifliyoruz" topigine "evlendigimden beri cok kilo aldim hep 52ydim 60 oldum" yazan kişi gibi görünüyor uzaktan. 60 da kilolu hissediyor olabilir ama tonla diyet grubu var. kendine uyani bulsun, 90 kilodaki insanlarin konusuna yazmasin bir zahmet nispet yapar gibi.
Teşekkür ederim tam olarak bunu anlatıyorum. 17 folikul yazan yorumu yazıp gitmiş mesela :) diğeri de aynı şekilde 1.2 diyip gitmiş :) her şey çok açık.

Sürecimi guncelliyorum. Regl olmuyordum cyclo kullandım oldum doktor yine iki yumurtall gibi bişi gördüm dedi sürec ne olacak bilmiyorum ama öncesinde cyclo kullanmadan hiç yumurta yok demişti. Gören de iki tane gördüm diyor o kadar değişen bişi olmuyor

7 deneme bir gebelik kaybından sonra vazgeçtim tekrar denemeye donasyon düşünüyordum ama bu ara tekrardan kendi yumurtamla mı denesem diye düşünceliyim tabi bir daha olumsuzluk karşısında nasıl dayanırım hayal edemiyorum

7 deneme bir gebelik kaybından sonra vazgeçtim tekrar denemeye donasyon düşünüyordum ama bu ara tekrardan kendi yumurtamla mı denesem diye düşünceliyim tabi bir daha olumsuzluk karşısında nasıl dayanırım hayal edemiyorum
Bende donasyonu araştırmaya başladım buradaki sayfalara giriyorum bakıyorum sizin yaşınız da küçük aslında Donasyon biraz son çare gibi bakılıyor ya

Sürecimi guncelliyorum. Regl olmuyordum cyclo kullandım oldum doktor yine iki yumurtall gibi bişi gördüm dedi sürec ne olacak bilmiyorum ama öncesinde cyclo kullanmadan hiç yumurta yok demişti. Gören de iki tane gördüm diyor o kadar değişen bişi olmuyor
çok yorucu benimde artık folikül görünmüyor rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah

bende bi ay oluyorum regl bi ay olamıyorum , bi ay yumurta büyüyor çatlıyor ama gebelik olmuyor, bi ay büyümüyor , femara içmeme rağmen. duphastonla kullandım bu ay , amh 0.02 çıktı . bu ay 3. ay olacak , doktor 3 ay doğal yolla deneyin olmazsa tüp bebeğe başlarız dedi , Allah yardımcımız olsun çok zor bir süreç , ne yapacağımı şaşırdım bende

çok yorucu benimde artık folikül görünmüyor rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah
Tüp Bebek oldum opu işleminde iki yumurta da boş çıktı. Bilen biri bilgi verebilir mi bir konuyu sormak istiyorum. Yumurta büyütme sürecinde e2 ve progesteron hormonu bakılıyordu. Fakat asla bana doktor sonuçları soylemedi. Süreç içinde moralim için söylenmedi dedim fakat süreç bitti o değerleri öğrenmek istedim yasak deyip vermediler. İster istemez ben de şöyle düşünüyorum. Malum yumurta büyüse bile E2 değerinde bir anormallik var ise bu yumurtanın içinin boş olduğu anlaşılabiliyor diye okumuştum. Bana bu değerleri vermediler belki belliudi boş olduğu ve benden opu işlemi yaparak gereksiz ücret aldılar. Bu aklımı kurcayalyaip duruyor. Sizce nedir durum

Tüp Bebek oldum opu işleminde iki yumurta da boş çıktı. Bilen biri bilgi verebilir mi bir konuyu sormak istiyorum. Yumurta büyütme sürecinde e2 ve progesteron hormonu bakılıyordu. Fakat asla bana doktor sonuçları soylemedi. Süreç içinde moralim için söylenmedi dedim fakat süreç bitti o değerleri öğrenmek istedim yasak deyip vermediler. İster istemez ben de şöyle düşünüyorum. Malum yumurta büyüse bile E2 değerinde bir anormallik var ise bu yumurtanın içinin boş olduğu anlaşılabiliyor diye okumuştum. Bana bu değerleri vermediler belki belliudi boş olduğu ve benden opu işlemi yaparak gereksiz ücret aldılar. Bu aklımı kurcayalyaip duruyor. Sizce nedir durum
Evet estradiol bakılıyor e nabızda görünüyor aslında sonuçlar yasak tabiki değildir sizin kan sonucunuz bu , şöyle olabilir e2 çok yeterli olmasa da bizlerin şansı düşük olduğu için ultrasonu dikkate alarak çünkü ulatsoronda folikül şekil olarak çok düzgün görünebiliyor şans vermek adına işlem yapılıyor gibi geliyor bana , ama tabi dediğiniz doğru belki bizler bu riski göze almak istemeyebiliriz yani şans az sa o paraları vermek bizler için çok daha zor

Evet estradiol bakılıyor e nabızda görünüyor aslında sonuçlar yasak tabiki değildir sizin kan sonucunuz bu , şöyle olabilir e2 çok yeterli olmasa da bizlerin şansı düşük olduğu için ultrasonu dikkate alarak çünkü ulatsoronda folikül şekil olarak çok düzgün görünebiliyor şans vermek adına işlem yapılıyor gibi geliyor bana , ama tabi dediğiniz doğru belki bizler bu riski göze almak istemeyebiliriz yani şans az sa o paraları vermek bizler için çok daha zor
Ben özelde yaptırdım onların sonuçları e nabız da görünmüyordu. Ya 115bin verdim opudan sonra opu olmasaydı bu para verilmeyecekti ilaçları saymıyorum bile ve ben belki değerim sınırda ise istemeyecektim toplanmasını ya da belki çok belliydi e2den bunu düşünmekten tekrar aynı yerde devam etmek istemiyorum ama bu prosedür etik mi bunu hiç bilmediğim için de doktora ve merkeze haksızlık etmek istemiyorum. Çok büyük bütçeler bunlar doktor o kadar rahat ki. Sehirdisindan gidiyorum üstelik kafaya göre git gel diyor süreci bile anlatmadan bir anda kendimi tüp bebek yaparken buldum

Ben özelde yaptırdım onların sonuçları e nabız da görünmüyordu. Ya 115bin verdim opudan sonra opu olmasaydı bu para verilmeyecekti ilaçları saymıyorum bile ve ben belki değerim sınırda ise istemeyecektim toplanmasını ya da belki çok belliydi e2den bunu düşünmekten tekrar aynı yerde devam etmek istemiyorum ama bu prosedür etik mi bunu hiç bilmediğim için de doktora ve merkeze haksızlık etmek istemiyorum. Çok büyük bütçeler bunlar doktor o kadar rahat ki. Sehirdisindan gidiyorum üstelik kafaya göre git gel diyor süreci bile anlatmadan bir anda kendimi tüp bebek yaparken buldum
Tahmin edebiliyorum çok zor bende şehir dışından gidiyorum o daha da zor çare ararken ne derlerse yapmak zorunda kalıyor herkes inanın Allah dürüst doktorlarlar çıkarsın herkesin karşısına yoksa bu tüp bebek süreçlerinde herşeyin düzgün gittiğini asla düşünmüyorum çok haklı sorguluyosunuz bazı hastaneler opu öncesi ultrason kontrolü yapıp opuya alıyor kimi hastane opu günü hastaneye gittiğiniz de direkt işleme alıyor işimiz Allah’a kalmış 😔

Bakın çok doğru bir şey söylediniz opu günü neden hiç ultrason yapılmadı off o kadar haklısınız ki bu aklıma bile gelmemişti belki çatladı yumurta ki psikolojik mi bilmiyorum ben yumurta büyütme sürecinde karnım hep şişti sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum opu dan bir gün önce o şişlik gitti kendi kendime yumurta çatladı mi dedim yani ne malum ya ben bu şeffaflığı istiyorum

Back
X