Gebeliğe Hazırlık Sadece amh 0.02 veya yakın değerde olanlar gelsin !!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

erkenmenopoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
6
2
1
30
Amh 0.02, bu başlık altında konuşup dertleşelim, deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum, bizi bizden başkası anlamaz, lütfen yüksek amh olanlar yazmasın. ( Geçen forumda düşük amh diye yazan başlığa girdim kadın 1.19 amh tüp bebek yapıcam falan demiş delirmemek için zor tuttum kendimi....)

Amh 0.02, bu başlık altında konuşup dertleşelim, deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum, bizi bizden başkası anlamaz, lütfen yüksek amh olanlar yazmasın. ( Geçen forumda düşük amh diye yazan başlığa girdim kadın 1.19 amh tüp bebek yapıcam falan demiş delirmemek için zor tuttum kendimi....)
Siz daha kötü durumdasınız diye kötü durumda olan biri yakınmasın mı? Niye başkasının sıkıntısını küçümsüyorsunuz ki?

Amh kaç bilmiyorum tüp bebek zamanında bakilmadi doktor istemedi bende sormadım galiba benim talep etmem gerekir di hiç bilmeden araştırmadan girdim bu yollara keşke arastirsaydim diyorum

Siz daha kötü durumdasınız diye kötü durumda olan biri yakınmasın mı? Niye başkasının sıkıntısını küçümsüyorsunuz ki?
Amh düşüklüğü diye başlık altında yüksek amh yazılmasını anlamıyorum, aynı dertten muzdarip değiliz çünkü. Konu bu değil ayrıca. Ben böyle bir başlık attım meşgul etmeyin lutfen

Amh kaç bilmiyorum tüp bebek zamanında bakilmadi doktor istemedi bende sormadım galiba benim talep etmem gerekir di hiç bilmeden araştırmadan girdim bu yollara keşke arastirsaydim diyorum
Neden bakmadan direkt tüp bebek dediler, nasıl derler hiç vicdan yok bazılarında cidden, şu an bakmayı düşünmüyor musunuz peki

Aslında baktircam bak bir ara hakketen baktirayim merak ettim belki 0.0 okadar ilaç kullandım fiziksel olarak mahfoldum bende ödem kilo üstüne kalp ritmim değişti ilaçlardan boş yere okadar ilaç yükledim vücuda şimdi kilo veremiyorum balon 🎈 gibi oldum belki bazısı kilo almiyordur ben çok sistim

Amh düşüklüğü diye başlık altında yüksek amh yazılmasını anlamıyorum, aynı dertten muzdarip değiliz çünkü. Konu bu değil ayrıca. Ben böyle bir başlık attım meşgul etmeyin lutfen
hanımefendi burası keyfine göre başlık at sadece istediklerin yorum yapsın platformu değil herkesin yorumuna açık bir platform dolayısıyla hangi başlığı meşgul edeceğim konusunda size danışmayacağım. anlıyorum sıkıntınız var ben de aynı sıkıntıları senelerdir yaşadım ve tüp bebek için çok uğraştım. 3 kere tuttu üçünde de bebeğimi kaybettim. ama bu demek değil ki bizden iyi durumda olanlara hasetlenelim. 1.19 da öyle aman aman iyi bir değer değil yaşa göre çok fark eder değer, biz daha kötüyüz diye kimseye sınırlama yapamayız. ayrıca değeri sıfırlarda olup çocuk sahibi olan var da, birlerde olup çocuk sahibi olamayanlar da var. bunun ölçüsünü siz belirleyemezsiniz olmuyorsa bu başlı başına bir sıkıntıdır değer ne olursa olsun. hoş değil bu üslupla konuşmanız hepimiz kadınız hepimizin hayalleri var bir şeyleri umut ediyoruz. basit bi sayı size eleştiri hakkı vermiyor

Bu yazdığınız yazıyı okurken ilk başta acaba mı desem de sonuna geldiğimde hayretler içinde kaldım valla. Evet anlıyorum herkesin problemi sıkıntısı fazlaca büyük ama büyük bir kesimi de gelmesin vs diye durdurmaya çalışmak çok saçma geldi. Bende kürtaj oldum o zaman konu açıp hamileler gelmesin mi yazayım yani. Böyle bir platformda yoruma açık değilseniz lütfen kendiniz gibi arkadaşlıklar edinip özelden konuşun.
Bunları da canım istedi yazdım.

Back
X