• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalyanın güzel bayanları yardım edin bana

seyus

RABBİM;Bahşettiğin emanetini sana emanet ediyorum
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
732
484
108
36
antalyanın güzel bayanları size çok ihtiyacım var durun durun sapık değilim tabii biz bu hafta sonu antalyaya geliyoruz ve 1 hafta tatil yapıcaz kemer tarafında peki ben valize neler koymalıyım hava istanbulda çok soğuk antalya için kısa kollu almalımıyım yanıma ne dersiniz

eeee nerdesiniz antalyalılarrrr

KİMSE YOK MU

Burada da havalar soğumaya başladı. Mevsimlik deriz ya öyle şeyler almalısın yanına. Çok terletmeyen. Kısa kolluda almalısın tabi, ince hırkaların varsa onlar da olabilir. ama akşamları gerçekten soğuk oluyor. Ona göre bir iki sıcak tutacak bir şey de al bence.

Burada da havalar soğumaya başladı. Mevsimlik deriz ya öyle şeyler almalısın yanına. Çok terletmeyen. Kısa kolluda almalısın tabi, ince hırkaların varsa onlar da olabilir. ama akşamları gerçekten soğuk oluyor. Ona göre bir iki sıcak tutacak bir şey de al bence.
saol canım ya bende valiz diziyodum yardımcı oldun 2 3 tane kısa kollu yazlık aldım gerisi kışlık burda üşüdüğümüz için psikolojk olarak elim yazlıklara gitmiyo

Ben varım :) Bir sonraki hafta sonu sanırım değil mi havalar bu aralar güneşli ama belli olmuyo tabi bir tişört giyersin bir üzerine ince bir hırka vb.giyersin.özellikle akşamları ve sabahları....Yağmur yağma olasılığı için yağmurluk tarzı çok ince birşey getirebilirsin ama kesinlikle kalın olmasın.Geldiğinde otel dışına çıkarsan ne giyeceğini şaşırmış insanlarla karşılaşırsın yani Orda eylülün 15inden sonrası nasılsa burda hava öyle şu an.dün kısa kollu bluzla çıktım mesela.ama haftaya daha da soğur.

Back
X