- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ben nişanlıyım :) keşke o günler gelse hamile olsaydımYa var da, fikrim yok diye yazmadım :) sen hamile değil miydin?
Yok canım ben nişanlıyım :) keşke o günler gelse hamile olsaydım
olabilir :) antep E çok yakın yerde görev yapıyorum bugün kuaföre gelcem ama kuaför bulamıyorum :)Insaallah o günler de gelir :) başka üye ile karıştırdım sanırım.. Antep e neden geliyorsun :)
Aaa beni cigirmislarrr
Buyur konu sahibi net bilgi telefon no'suna kadarAaa beni cigirmislarrr
Canimsin
Elit kuaforde ayse abla var,yeri de merkezi
Tel; 342 3383236
Utanmasam kuafor kadinin ev adresini de vercem hahahahaBuyur konu sahibi net bilgi telefon no'suna kadar![]()
Reklam için komisyon almalısın benceUtanmasam kuafor kadinin ev adresini de vercem hahahaha
Ayyy Can'ım çok sağol sence Nasıl boya da iyiler mi :) birde fiyat da nasıllar yaa bugün gidcem bakAaa beni cigirmislarrr
Canimsin
Elit kuaforde ayse abla var,yeri de merkezi
Tel; 342 3383236
Pek de ucuz olmaz ama canim isinin bir numarasidirAyyy Can'ım çok sağol sence Nasıl boya da iyiler mi :) birde fiyat da nasıllar yaa bugün gidcem bak
Tamam arıyorum :)Pek de ucuz olmaz ama canim isinin bir numarasidirtelefonla bi sor istersen ona gore gidersin
olabilir :) antep E çok yakın yerde görev yapıyorum bugün kuaföre gelcem ama kuaför bulamıyorum :)
Evet :) ilçedeyimYakın bi yer derken ilçe mi bir de aynı yerdeymişiz :)
Evet :) ilçedeyim