- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel yorumunuz ve beğeniniz için çok teşekkür ederimenfes görünüyor, dahaönce kimseye yorum yazmamıştım, ama buna dayanamadım. Vallahi hamile olsam isterdim herhalde. Ellerinize sağlık
Bırak şimdi, yemezleraglama diye begenmis gibi yaptim yoksa birseye benzegidi yok![]()
Şimdiden afiyet olsun o zamanYa seni favorilere ekledim. İlk fırsatta yapıcam..
depresyona girme diye güzel yorumlar yapiyorlar sana kiyamiyorlar tatlina degilGüzel yorumunuz ve beğeniniz için çok teşekkür ederim
Bırak şimdi, yemezlerÜsteki yorumu oku da çatla
![]()
Hahaahhdepresyona girme diye güzel yorumlar yapiyorlar sana kiyamiyorlar tatlina degil![]()

Teşekkür ederim canım benimOlsada yesek tatlımı tuzlumu bu nam nam
Ellerine saglık abla![]()
Teşekkür ederimİçe doğru katlayıp kalın kısımlarını kesme bölümünü anlayamadım ama ben.
Ay böyle bir cahillik yemek konularında. :) Elinize sağlık enfessss görünüyor.
Teşekkür ederim canımamanınnn bu harika duruyor kol böreği gibi mi elimizde açıyoruz bi de bezler yağın içinde bekliyor ya üstüne geçecek şekilde mi yaa bunu muhakak yapıcam çok beğendim ellerine sağlık
muhakkak deneyeceğim favorilere alayım canım teşekkür ederimTeşekkür ederim canım
Evet elimizle uzatarak inceltiyoruz. Bezenin yarısına gelecek kadar yağ koyuyoruz![]()
Rica ederim canımmuhakkak deneyeceğim favorilere alayım canım teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimAh o nasil bir tattir... Bayilirim bayilirim... Oyum size, basarilar :)