tozu suya ceken bı süpürge almaınızı tavsıye ederım. ben fakır kullanıyorum.. oglum 2yasında bızde bı sorun yok ama. gene de kuru süpürgeler onden alıyo arkadan koyverıyo oglum tozlu hava solumasın dıye almıstım, cok mennunum bu zamana kadar temızlık yapmamısım...
temızlık robotlarına bakabılırsınız ıstersenın..
bıde arnıca bora yı cok ovenler ve mennun olanlar etrafımda kullanımı daha kolaymıs. ortagımızın eşı almıstı. cekım gucu cok ıyı kovası motorunda ayrı, kaldır bosalt yanı,
dilerseniz suya çekenleri deneyin ama bir zaman sonra bakteri saçtığını söylüyolar
bir de hepa filtreli olanları araştırın derim. ben de bakıyorum şu an yoğun şekilde philips'i düşünüyorum
%99.95 tozu tutuyormuş hepa filtre. cazip geldi suluyla her defasında uğraşmayı göze alamam
oğlum küçük daha döküntüsü çok. gün geliyo 3 kez açıyorum süpürgeyi ve sürekli tak çıkar yıka kurut yerleştir
uğraşamam, bırakırsanız da kirli su kokar zaten. doktora sorsanız bir de illaki bişey önerir
çok ama çok geçmiş olsun.. bende zamanında astım olduğum için ne demek olduğunu çok iyi bilirim...
zamanında bu konuyu açmıştım.... bu süpürge tozları kalıp halinde çıkardığı için boşaltırken bile etrafa yayılmıyor..
ayrıca antialerjik özelliği de var...
Sevgili Neslihan Ben libelle Temizlik robotunun 5 senelik kullanıcısıyım, Yeğenime de 3 yaşında alerjik astım teşhisi konulduğunda gelinimiz ilk olarak tanışmıştı ve bende ondan sonra edindim, Tozları direk suya hapsettiği ve havalandırma özelliği olduğu için bu hastalık için bir numara ben bu konuda çok fazla kullananla konuştum tüm kullananlar memnun. Bu arada yeğenimin astımı geçti kullandıkları ilaçlar toz yapmayan halılar ve temizlik robotunun etkisiyle. İnternette yenileri 2000 lira ama yakın arkadaşım çok fazla kullanmadığı ve ihtiyacı olmadığını düşündüğü için satıyor konuyla ilgilenirsen istediği fiat 1200 lira.
çok geçmiş olsun diyerek başliyim sözlerimeeşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz evdeki ev akarları tozu maytları tamamıyle temizleyen inanılmaz bir ürün