- 19 Ağustos 2023
- 96
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi gebelikistiyorum47
idrar yolu enfeksiyonu dolayısıyla antibiyotik kullanıyorum yumurtlama dönemi içinde sayılırım gebe kalmaya engelmidir yada yumurtlamaya engelmidir bilenler lütfennyardımcı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama enfeksiyonum var kullanmazsamfa artyor ve cok ağrım oluyorKullanmamalisim bebek.istiyorsan
Adet gecikmesi yaşayana kadar içtiğiniz ilaçlar gebelik oluşsa bile bebeği etkilemezidrar yolu enfeksiyonu dolayısıyla antibiyotik kullanıyorum yumurtlama dönemi içinde sayılırım gebe kalmaya engelmidir yada yumurtlamaya engelmidir bilenler lütfennyardımcı olsun
Kızlar perşembe günü hsg çekileceğim daha sonra kullanmam için antibiyotik yazacaklar ilacı kullanmasam sorun olur mu.Bu ay doğum kontrol kullanıyorum gebeliğin oluşmayacağını biliyorum ama bir sonraki ayı etkiler mi sizceKorunmanı tavsiye ederim ben tüpleri açıkken dış gebelik yaşadım o ay hasta olmuştum ilaç kullandım ve tüpte ki tüylerin hareket kabiliyeti azaldı ve dış gebelik oldu aylarca beklemek zorunda kaldım şimdiki aklım olsa değil antibiyotik majezik alsam o ay deneme yapmam
Bunu bir doktora danışmalısın kesinlikle.Ben 12.haftamda redüksiyon yaptırmıştım.İşlem sonrası enfeksiyon riskine karşı doktor özellikle antibiyotik kullandırttı.Çok şükür kalan bebeğim 27.haftada şuan.Hiçbir sıkıntı olmadı.Zararı olsa kullandırtmazdı diye düşünüyorum.Benimde idrar yolu enfeksiyonu sıkıntım var oldum olası.Cranberry takviyesi kullanıyorum onun için.idrar yolu enfeksiyonu dolayısıyla antibiyotik kullanıyorum yumurtlama dönemi içinde sayılırım gebe kalmaya engelmidir yada yumurtlamaya engelmidir bilenler lütfennyardımcı olsun
Hsg sonrası antibiyotik enfeksiyon gelişmesin diye verilir kullanmalısınız 1 sonraki ay düşündüğünüz gebeliği etkilemezKızlar perşembe günü hsg çekileceğim daha sonra kullanmam için antibiyotik yazacaklar ilacı kullanmasam sorun olur mu.Bu ay doğum kontrol kullanıyorum gebeliğin oluşmayacağını biliyorum ama bir sonraki ayı etkiler mi sizce
Teşekkür ederimm.Birde anestesisiz olacak biraz tedirginim sizin bu konuda deneyiminiz var mı?Hsg sonrası antibiyotik enfeksiyon gelişmesin diye verilir kullanmalısınız 1 sonraki ay düşündüğünüz gebeliği etkilemez
Yeni teknoloji cihazlarla yapılacaksa çok sıkıntılı olmaz. Tabi spekulum takılıyor öncesinde kimi kadın ona bile dayanamıyorTeşekkür ederimm.Birde anestesisiz olacak biraz tedirginim sizin bu konuda deneyiminiz var mı?
Daha önce smear testi yaptırdım acı eşiğim yüksektir.Onda acı hissetmedim fazla bu nasıl olur bilmiyorumYeni teknoloji cihazlarla yapılacaksa çok sıkıntılı olmaz. Tabi spekulum takılıyor öncesinde kimi kadın ona bile dayanamıyor
Yani sıvı verilirken biraz basınç olduğu için ağrı hissedebilirsiniz. İşlem sonrasında da kasık ağrısı olabiliyor. Doktorunuz ağrı kesici reçete edecektirDaha önce smear testi yaptırdım acı eşiğim yüksektir.Onda acı hissetmedim fazla bu nasıl olur bilmiyorum
Gebelikte coxiled bid kullanmıştım enfeksiyon olunca yazıyorlar mecburenidrar yolu enfeksiyonu dolayısıyla antibiyotik kullanıyorum yumurtlama dönemi içinde sayılırım gebe kalmaya engelmidir yada yumurtlamaya engelmidir bilenler lütfennyardımcı olsun
Teşekkür ederimYani sıvı verilirken biraz basınç olduğu için ağrı hissedebilirsiniz. İşlem sonrasında da kasık ağrısı olabiliyor. Doktorunuz ağrı kesici reçete edecektir
Dr hsg sonrası antibiyotik mutlaka önerir kesinlikle kullanmalısın zaten o ay korunman lazım ilişkiden dolayı enfeksiyon bile olabilir öteki ayı etkilemez. Bol bol su içip yürüyüş spor yaparsın içini ferah tutKızlar perşembe günü hsg çekileceğim daha sonra kullanmam için antibiyotik yazacaklar ilacı kullanmasam sorun olur mu.Bu ay doğum kontrol kullanıyorum gebeliğin oluşmayacağını biliyorum ama bir sonraki ayı etkiler mi sizce
Kullanmalısınız. Enfeksiyon oluşmaması için veriyorlar o antibiyotiği.Kızlar perşembe günü hsg çekileceğim daha sonra kullanmam için antibiyotik yazacaklar ilacı kullanmasam sorun olur mu.Bu ay doğum kontrol kullanıyorum gebeliğin oluşmayacağını biliyorum ama bir sonraki ayı etkiler mi sizce
Aklıma o takılmıştı sadece teşekkür ederim.İlişki için prezervatif kullanmalıyım o halde enfeksiyon riskine karşıDr hsg sonrası antibiyotik mutlaka önerir kesinlikle kullanmalısın zaten o ay korunman lazım ilişkiden dolayı enfeksiyon bile olabilir öteki ayı etkilemez. Bol bol su içip yürüyüş spor yaparsın içini ferah tut
Teşekkürler doktorumla görüşmedim henüz ne için verildiğini bilmiyordumKullanmalısınız. Enfeksiyon oluşmaması için veriyorlar o antibiyotiği.