Gebelikte Vajinada yanma imdat yardım kızlar😢😢😢

asdasdws

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
335
79
13
28
Kızlar 28. Haftaya giricem inşallah. Tahlilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. 19 falandı. Augmentin 500 mg ve donaxyl fitil verdi. Bir de tek içimlik toz bi antibiyotik daha vermisti. Hiç ilaç kullanma taraftarı değilim ama ilerlemesin diye kullandım.
Başlangıçta bir şikayetim yoktu hatta enfeksiyon çıkmasına bile şaşirdim….
İlaçları kullandığımdan beri aşırı bi yanma var özellikle geceleri ay yardım edin ne olur nasıl çözerim ben bunu. 2. Kez doktor değiştirdim buda ilgisiz offfffff

Kızlar 28. Haftaya giricem inşallah. Tahlilde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. 19 falandı. Augmentin 500 mg ve donaxyl fitil verdi. Bir de tek içimlik toz bi antibiyotik daha vermisti. Hiç ilaç kullanma taraftarı değilim ama ilerlemesin diye kullandım.
İlaçları kullandığımdan beri aşırı bi yanma var özellikle geceleri ay yardım edin ne olur nasıl çözerim ben bunu. 2. Kez doktor değiştirdim buda ilgisiz offfffff
Enfeksiyon sökülüyordur belki o yüzdendir akıntınız var mı

Ben 3 defa antibyotik aldım idrar yolu enfeksiyonu icin diş ağrısı için yine aldım fitil kulandim yani mecbur kalınca içmek zorundasın enfeksiyon b3bege daha çok zarar veriyor ama yanma bi türlü geçmedi yapacak bisey yok sanırım

Ben 3 defa antibyotik aldım idrar yolu enfeksiyonu icin diş ağrısı için yine aldım fitil kulandim yani mecbur kalınca içmek zorundasın enfeksiyon b3bege daha çok zarar veriyor ama yanma bi türlü geçmedi yapacak bisey yok sanırım
Ay geçmedi mi :( gerçekten mi ….. sizin değerleriniz nasıldı

Canım yanmanın yanında kaşıntı varsa antibiyotik kaynaklı mantar oluşumu vardır onun için ayrı ilaç kullanman gerekiyor. Bende serklajlıyım ve serklaj atıldığından beri enfeksiyonla savaş veriyorum resmen 1000 lik antibiyotik kullanıyorum her seferinde 6 kere falan kullandım sanırım bir de işte antibiyotik kaynaklı hemen vajina florası bozuluyor antibiyotikle beraber verdiği kremi de kullanıyorum doktoruna sor mutlaka burda ben şu Krem demeyim herkesin süreci farklı

Ay geçmedi mi :( gerçekten mi ….. sizin değerleriniz nasıldı
Yok geçmedi kaşıntı başladı sonra fitil den sonra kaşıntı iyi oldu ama yanma devam değerleri bilmiyorum ama gebeligin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum

Back
X