antibiyotik kullanan varmı?

ZeYoz

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
98
0
611
Diğer
slm arkadaşlar 17+3 haftalık hamileyim doktor tahlillerime baktı enfeksiyon war dedi zaten kasıklarımda ağrı çok oluyor böbreğimden filanda korkuyorum allah korusun doktor anibiyotik verdi suprax diye 400 mg kullanan varmı acaba bi sorun olmaz demi bebekte filan:(

ben kullanmıştım, idrar yollarımda enfeksiyon olmuştu. ama mg'ını hatırlamıyorum 5 tane mi ne var içinde sanırım. hatta sadece o değil, daha sonra yine enfeksiyon olduğumda başka antibiyotik de kullandım, 32 haftalığım 3 kere antibiyotik kullanmak durumunda kaldım.
Allah hayırlısı ile sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah.

amin canım allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ama işte insan endişeleniyo haliyle nedir ne değildir 10 tane tablet var içinde

Son düzenleme:
ben 30 haftalık hamileyim dişimden dolayı amoklavin adında antibiyotik kullandım.diş doktorumda kadın doğumcumda bir sorun olmayacağını söyledi.zaten gebelikte kullanılabilen antibiyotiklerden veriyorlar.

bende kullanmistim ilk kizimda merak etme allahin izniyle hicbirsey iolmaz asil tedavi olmassan sorunolur.. enfeksiyonlar erken doguma veya dusuge sebep oluyorallah korusun..

bende kullanmistim ilk kizimda merak etme allahin izniyle hicbirsey iolmaz asil tedavi olmassan sorunolur.. enfeksiyonlar erken doguma veya dusuge sebep oluyorallah korusun..

inşallah bende ondan korkarım zaten bugun içmeye başladım hayırlısı allahım şiifa versin..

Canım ben de 34 haftalıkken tam 2 kutu antibiyıtik içtim idrar yolları enfeksiyonu için benim de içim gitti ama mecbur

geçmiş olsun canm ama benmki daha küçük ya sanki o yüzden biraz endişelendim peki faydasını gördünmü antibiyotiklerin?

Offff bende ishal sikayetiyle gittim dizanteri dediler
biteral diye bi antibiyotik verdi dahiliyeci
kadin dogumcum da 2 gun bekle gecmezse ole at dedi
tekrar bi test yaptircam

Back
X