Gebelikte Antibiyotik kullanımı

Nurbhrfdn34

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2024
95
28
8
27
Arkadaşlar 17 haftalık hamileyim doktorum diş ağrım yüzünden Amoklavin 1000 mg yazdı aranızda kullanan var mı ben 3 gün kullandım bıraktım endişeli olduğum için ama doktorlar kullanmamda sakınca olmayacağını söylediler

Arkadaşlar 17 haftalık hamileyim doktorum diş ağrım yüzünden Amoklavin 1000 mg yazdı aranızda kullanan var mı ben 3 gün kullandım bıraktım endişeli olduğum için ama doktorlar kullanmamda sakınca olmayacağını söylediler
Bende kullandım b gurubu olduğu için sorun olmuyormuş enfeksiyon bebege daha zararlı bende ilk başta çok endiselendim çevremdekiler içme falan dediler sonra daha da kötü oldu bende kullandım keşke ilk verdiğinde kulansaydim dedim

dr neden sana zarar verecek bebegı sakatlayacak bısey versın mesela? dr a guvenmeyıp cevredekılere guvenmek de cok kotu bence. keyfınce antıbıyotık bırakılmaz bosa kullanmıs olursun o basta aldıklarını da devam etmelıydın. enfeksıyon konusunda doktorlar cok tıtız davranıyorlar. hemen kurtulunması gereken bısey cunku.:)) gecmıs olsun. bana klavunat yazmıslardı ıse yaramadıgı gıbı tekrarladı apse. ve baska doktora gıttım amoklavınle 4. gunde apse falan kalmadı. aynı zamanda agzımı elma sırkesıyle gargara yaptım.

Back
X