antibiyotik tedavisi...

biyolojie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
108
1
116
Erzurum
merhabalar doktor bey... 23 haftalık hamileyim. yaklaşık olarak 4 gündür burun akıntım halsizliğim ve kuvvetli öksürüğüm var. doktora gittim ciğerlerimi dinledi ve bronşit olabileceğini söyledi. antibiyotik verdi (largopen) bebeğime bir zararı olmayacağını söyledi ama ben yinede endişeliyim ne yapmalıyım 2 tanesini içtim. aklımdan kuşkularımı atamıyorum yardımcı olur musunuz....

Çok geçmiş olsun. Kullandığınız antibiyotiğin bebeğinize zararı olmayacaktır. Sağlıklı bir gebelik dilerim

size sormak istediğim bişi var...bebek anne karnında anne düsüncelerinden etkilenirmi?cinsel ilişki ya da cinsellik ile ilgili bazı soru işaretlerim var kafamda.siz bi dr olarak benim ne demek istediğimi anlamıssınızdır umarım.hani okunan ve düsünülen hersey bebeği etkiler derler ya ben bazen cok korkuorum:( bebek bu tip seylerden etkilenirmi?

Hamilelik süresince cinsel dürtülerde artış normaldir. Cinsel ilişkide bulunmak, orgazm olmak bebeğin sağlığını olumsuz etkilememektedir. Hatta çiftlerin özgürce ilişkiye girebildikleri son dönemdir. Doğum sonrası cinsel istekte azalma olmaktadır. Bebeğin ihtiyaçları karşılanırken cinsel ilişki düşünülmemektedir. Sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim...

Back
X